Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

Livet

Av Dream Maddo - 12 januari 2013 20:58

Ibland prioriterar man helt enkelt livet. Jag bloggar mer än jag kommenterar har ni säkert märkt. Men jag läser bloggarna som kommenterar. Sämre är det på kommentarsfronten, tyvärr. Förväntar mig ju inte att det kommer folk till mig om jag inte svarar.. Är ju så fruktansvärt tråkigt att följa bloggar som inte svarar.. MEN! Jag lever livet just nu. Jobbar och fixar samt är mamma. Vi renoverar hemma. Gjorde en snabbrenovering i köket med ny bänkskiva och målade kaklet (finns kakelfärg!) något som hjälpte köket något fruktansvärt! Väggarna var relativt nymålade innan. Nu går vi loss på förrådet i lägenheten. Har ju källare så detta förråd får agera annat än förråd. Förra ägaren hade lekrum (finns inget fönster) men vi gör en walk-in kombinerat sy-rum. Där ska jag sy kläder och vi ska ha våra kläder. Blir nice med måttbeställda skjutdörrar och förvaring vägg till vägg. Vårt sovrum är sista rummet ut och nu är det lite ångestladdat eftersom det börjar nå målet. Målet innebär ju att man måste göra något nytt! Men vad? Flytta? Hus? Vad? Är en allt för rastlös människa för att inte ha projekt. Och att ha bebis... det är inget projekt. Men BARN! Åååh, älskar min unge som ställer sig mot allt. Kryper i världens fart. Kastar mat (inte lika uppskattat) och äter med oss.


När skruttan var liten hade vi en bambu-bärsjal av märket aldoria baby. Guld värt! Det gav mig frihet och skruttan sov bara där. Hon avskydde vagnen! Tyvärr är det ingenting man har länge så jag sydde en långsjal. Sambon tyckte den var jobbig att knyta nu när hon blev lite mer rörlig så jag kollade runt. Mei Tai hittade jag. Guld! Som en sele fast sjal. Underbart. Det bästa med sjal är närheten och därefter ergonomin. Såg en mamma med sin bebis på magen i en sele och insåg snabbt att...fy så de hänger!? I sjalen tycker jag att de sitter/ligger mer ergonomiskt. Och kommentarer får man! Har skruttan på ryggen numera, över tio kilos unge...man blir framtung om man har henne framåt. Rätt skönt på ryggen. Men när vi började fick vi massor av kommentarer om att det var sött och praktiskt osv... Är fruktansvärt glad över att ha fått möjligheten att testa sjal på BB. Annars hade jag nog inte köpt någon.


Har som tanke att sy en ny  mei tai, en med spännen. Då blir den mer lik en sele men mest av bekvämlighetssjäl. Om ni undrar varför jag kom in på sjalar! Livets konstiga vändningar.

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

13 januari 2013 18:15

Härligt att renoveringen går framåt. Blir lite avundsjuk. Här står allt still.. fortfarande! Vi kommer liksom inte igång igen. Vilka latmaskar vi är..

Låter praktiskt med sjal. Perfekt sätt att alltid känna närhet på.

Sv. Du är snäll du. Det är bara att hojta till om du är i krokarna någongång :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se