Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 december 2012

dax

Av Dream Maddo - 27 december 2012 05:22

Efter fl rasade vikten. Kände mig nöjd och glad över att inte ha mycket överflöd. Sommaren gick bra, hade inte möjlighet att äta massor så höll mig bra. Sen kom hösten och fettet. Nu är jag fet. Det är väl ändå hur jag känner mig som är avgörande? Skulle testa kläder igår men gick ifrån affären gråtandes. Jag är fet. Fet. Fet. Fet. Går inte i mina gamla storlekar. Inte ens de jag hade när jag var som störst...nu ska jag bli frisk sen jävlar. Jag hoppas jävlaranamman finns kvar då. Sjukt irriterande att ha motivation men inte vara frisk!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se