Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Jobb. Bostad. Bil.

Av Dream Maddo - 22 december 2012 07:56

Jag har börjat jobba sen en tid. Ett av mina bättre beslut. Hemma ett år är inte min grej. Älskar jag min dotter ändå? JA! Men hon får nu möjligheten att träffa sin pappa oftare och han får möjlighet att lära sig hur det är att sköta familj och hushåll. Bara positivt helt enkelt.


Senaste tiden har varit tung. Sen plusset på stickan har motgångarna hopat sig. Under höstens gång har mormor också gått bort. Jag blev gravid igen men orkade inte och tvingades ta beslutet att göra en abort. Komplikationer slutade med en ambulansfärd till sjukhuset. Smärtsamt.


Jag saknar bloggandet men jag känner att det blivit destruktivt. Jag gör allt för att undvika vissa typer av kommentarer. Jag har alltid skrivit för min egen skull men känner att jag påverkas otroligt mycket av kommentarer. Om du skulle fråga mig vad jag vill ha så är det; Lyssna på mig. Bekräfta att du hör. I bloggen gäller samma sak. Läs det jag skriver. Bekräfta att du läst. Tack. Jag behöver inte höra tips och idéer och tankar eller värderingar kring vad du tycker. Jag läser om dina åsikter i din blogg.


Vi får se hur ofta bloggandet blir, eller om det uteblir. Tiden är ju inte det jag har mest av numer. Gick av 21:00 igår och började 7:00 imorse. Känner mig lagom pigg. Men sen är det julledigt. "Ledigt". För det ska fixas i köket och det ska göras om i sovrummet och allt som hör till i en bostadsrätt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se