Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2012

I fas.

Av Dream Maddo - 16 augusti 2012 18:12

Vi börjar väl smått komma i fas nu. Det går så fort och Scilla är inte som kompisarnas bebisar som sover. Nej det kan jag se mig om i stjärnorna efter, en sovande bebis alltså. Och hon är ingen bebis längre. Väldigt pigg och allert tjej. Jag söker jobb nu, vara hemma är inte min grej och jag anser att pappan ska vara hemma halva tiden. Alla barn behöver en pappa. Mina föräldrar bodde inte ihop. De var inte vänner för fem öre. Delade inte många åsikter men en åsikt delade de: Rätten till båda föräldrarna. Tacksam för det är jag. För annars hade jag nog inte haft ett så bra liv som jag har idag. Så därför vill jag ge Scilla hennes pappa också, för hon mår bäst av att ha två föräldrar.


Självklart tycker kompisarna att det är sötaste bebisen som finns eftersom det inte direkt kryllar av bebisar. Om de inte tycker att Scilla är sötaste bebisen så är hon sötaste tjejen för alla har i princip pojkar här.

 
 
Bibbi

Bibbi

15 november 2012 12:11

Hej igen!!! Det var längesedan. Hoppas ni mår bra allihop <3

http://www.bibsan.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido