Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 november 2011

Energigivare.

Av Dream Maddo - 14 november 2011 13:27

Imorse vaknade jag av väckarklockan, stötte på Olof som stängde av den och gick upp. Sen lät han klockan ringa. Det tog mig några minuter innan jag kom på att...visst fan, jag ska följa med upp för jag ska ha bilen idag! Fan, fan, fan. Så upp och på med kläder. Frös som en gnu. Jag brukar ligga kvar för att komma i fas, går jag upp direkt så fryser jag. Men men, underställ, stickad tröja, vinterjacka, dubbla vantar, mössa och halsduk fick duga. Sen körde Olof till jobbet och jag körde hem. I eftermiddag är det föräldragrupp och första mötet är bara för mammorna. Det tycker jag är konstigt, vi är väl två i relationen? Jag hoppas träffa någon man kan umgås lite med. Det skulle vara så skönt!


När jag kom hem la jag mig och sov lite till och sen drog jag iväg sms till några kompisar. Skickade till några i Stockholm om de hade inte haft tid att höra av sig, skriva en rad på facebook eller ens ses den närmsta tiden. Jag borde inte klaga men jag gör det. Är det vänner om de inte kan ta en fika en gång i månaden? Om de inte kan komma förbi någon timme för att äta ihop? Äta bör man väl ändå? Sen hörde jag av mig till några i Göteborg också. De ursäktade att de inte hört av sig och sen ställde de frågor om mig, bebis och livet och berättade om sina liv... Nej, det är inte många vänner i stockholm faktiskt. Pernilla hörde av sig igår och ville ses på torsdag men det gick inte om hon behövde komma hit och jag orkar inte åka till ul, hem och sen till stan. Ul är mot stan till så det känns onödigt långt och skulle kosta över 100kr eftersom jag troligtvis får åka kommunalt både till ul och stan. Sen har vi Sara som redan innan sagt att det är tuffa kurser men som faktiskt tar den tid hon får över. Hon har tid att skriva en rad på bloggen eller fb ibland och det gör att man inte känner sig bortglömd även om man inte ses. Ensam känner jag mig dessvärre ändå. Tyvärr.


Men det var viktigt för mig att göra detta för att se vilka jag ska lägga energi på. Samma sak gäller bloggen. Jag har inte alltid tid och ork att kommentera men vissa personer kommenterar hos mig ändå. Andra skiter i att komma in om jag inte kommenterar. Några skriver en kommentar ibland för att visa att de läser med jämna mellanrum. Vissa bloggar läser jag bara för att personen bakom ger trevliga kommentarer och för att jag uppskattar konversationerna. Några bloggar skulle jag alltså inte läsa om det inte var för kommentarerna. Så är det kanske med några av läsarna av min blogg också...


Så nu hoppas jag att jag vet vilka jag ska lägga energi på. De som ger något tillbaka helt enkelt. För det är väl enkelt..? 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

14 november 2011 15:12

Älskar dig gumman =)

http://mammasofie.blogg.se

Dream Maddo

15 november 2011 12:54

Tack söta du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se