Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Focus x2?

Av Dream Maddo - 20 oktober 2011 22:13

Jag har en liten dröm om att ha en fin barnvagn. Vet att många av läsarna inte är så intresserade av att läsa ännu en mammablogg och jag ska försöka att inte bli en mammablogg för det finns allt för många sådana anser jag. Mest jag och lite bebis. Men nu är det så att jag funderar på att köpa en ny barnvagn för att kunna vara nöjd med mitt köp och trivas länge. Bilbarnstol och kläder och babysitter och allt vad barn nu behöver kan jag mycket väl tänka mig att köpa på blocket eller i andra-hand. Men barnvagnen är ändå någonting som jag känner ska symbolisera mig. Jag vill inte ha vilken vagn som helst och jag är inte beredd att lägga flera tusen på en vagn men...en vagn är ju... en vagn! Någon som har erfarenhet av focus duo? Det är blandade recensioner man läser och jag anser väl inte att recensionerna av personer man inte känner är särskilt...pålitliga faktiskt. Har läst allt för mycket skit om bra saker på de där mamma-sidorna.. Så nu vänder jag mig till er, trogna läsare. Älskade läsare. Japp, just nu! Känner du någon, eller har du haft/har en focus duo?

 
 
Zandra

Zandra

21 oktober 2011 12:01

Det kan absolut vara värt att satsa på en helt ny vagn. Köper man begagnad vet man ju inte hur mycket som har slitits på den. Men samtidigt är ju de nya ruskigt dyra. Du får känna efter och räkna på om du tycker det är värt det. Viktigt är ju att du ska känna dig bekväm med den. Att den ska vara bekväm att gå med, gå bra att ta med i kollektivtrafiken om man vill det, gå att packa in i bilen enkelt, att den funkar i alla väder osv osv. Du har ju ännu en del tid att känna efter :) Har några vänner smo nyligen fått barn, de har en Focus Edge, jag kan inget om barnvagnar men de kanske liknar varandra? Hur som helst köpte de sin helt ny och verkar vara supernöjda. Tror att konsumentverket kanske gör tester av barnvagnar, googla! :) Man vill ju inte att vagnen ska vara farlig för bebisen, den måste hålla kvalitet.
Jahapp, det var min ytterst begränsade barnvagnskunskap som säkert inte hjälpte dig något alls ^^ Lycka till i barnvagnsdjungeln!
Kram!

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

21 oktober 2011 15:04

Hua, det känns som så mycket som ska skaffas. Säng, vagn, skötbord, blöjor, kläder... jag ska ha nya kläder... vi ska vara eniga om namnförslag och hur förlossningen ska gå till det ska gås på ultraljud och mammagrupp och sen ska man hinna plugga och allt som hör till...! GAAH! :)

 
Vivi

Vivi

21 oktober 2011 13:43

Jag kan nog itne vara till jälp alls här :( jag ahr noll koll på såsdana saker och som du säger verkar det vara rena djungeln!
Finns de så att du kan åka och kolla på dem, få en magkänsla ? För vad alal än säger är det ju du som ska köra den ;)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

21 oktober 2011 14:59

Jo, men även om man provkör den så är det erfarenheter av kvaliten man vill ha.. :) Jag kan ju inte se vad som händer om två år med vagnen genom provkörning.

 
Sussi

Sussi

21 oktober 2011 22:13

Mammablogg och mammablogg. Din blogg är som bäst då du skriver om saker du brinner för eller om sånt som du vill ha sagt. Just nu är graviditeten och sånt viktigt för dig. Klart du måste få skriva om det :)

Lycka till i vagnskaffandet. Jag har noll koll på sånt.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

24 oktober 2011 19:23

Men jag vill inte ha en mammablogg! :(

 
Zandra

Zandra

22 oktober 2011 14:51

Ja du har nog en ganska hektisk tid framför dig. Men försök att bara njuta av det. Det är ändå ganska angenäma besvär att få "boa" för sin bebis :)

Känner ingen som har just den vagnen tyvärr. Du får nog som sagt kika runt efter lite seriösa tester av vagnen.

Har skrivit ett inlägg nu om varför jag låst bloggen. Så nu kan din nyfikenhet stillas! :)

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

24 oktober 2011 19:03

Usch, vad tråkigt!

 
Hanna

Hanna

23 oktober 2011 21:03

Hm, jag har tyvärr inte så mycket erfarenhet när det gäller detta. Dock kan jag förstå att du vill ha en personlig vagn som representerar dig och inte bara är vilken vagn som helst ;)
Ha det bra!

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Dream Maddo

24 oktober 2011 18:52

Helst en bra och säker vagn också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards