Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Godkänd.

Av Dream Maddo - 11 oktober 2011 09:52

Jag skickade in mitt tema 1 på kursen igår och fick svar redan idag. Snabba puckar. Jag blev godkänd men jag kan tyvärr inte säga att jag glädjs åt det. Varje gång jag skriver en uppgift går jag in för att förstå det jag skriver om. Vilket i sin tur leder till att lärarna skriver saker som;


"Du redogör bra för begreppen och man ser att du utvecklar en förståelse.
Tänk på att teman 1-4 är tänkta på en G-nivå bara, du får gärna skriva mycket det är inget minus på något sätt."

Det känns så tråkigt att inte få bli ordentligt bedömd på det man gör utan behöva göra extra saker för att få en korrekt bedömning... För om uppgifterna hade kunnat ge högre resultat visar ju lärarens svar på att jag hade fått det, men icke. Jag ligger lååångt efter i studierna eftersom jag hade tänkt studera vid sidan av jobb förut och nu valt att försöka på heltid, vilket innebär att jag ska klara av studier som skulle startat 15 aug... Halva tiden har jag på mig, förra terminen var det lätt men nu måste jag erkänna att jag mött motstånd. Denna kurs är otroligt tung och svår. Medicinsk grundkurs heter den och jag har ingen direkt erfarenhet av celler och axon och allt vad som nu påverkar kroppen! Och hur fasiken har man kunnat följa en liten cell på dess arbete och sett att det är det enda den gör?! Äggcellen hos kvinnan är den största cellen och den är 1/4-dels millimeter..!


Nej, jag är nöjd med godkänd men jag tycker att om jag nu förtjänar högre betyg så ska jag få det..!

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

11 oktober 2011 13:19

Ibland blir man ju lite trött när man kämpar och får ett "okej" bara för att de inte kan säga eller ge mer än godkänt :( men du är duktig som kämpar på med detta, du får väl sålla vilka uppgifter som är värda att lägga lite extra tid på.

Jo det där är dubbelt med bröllopsdrömmar, jag håller med om att det inte är ett måste för att visa sin kärlek, men det är ett fint sätt att göra det på :)
Själv hade jag inte bråttom med bröllopet, men jag gjorde klart för min Thomas att jag ville vara gift innan vi planerade familj. Delvis för att jag verkligen ville gifta mig och sedan för att när det kommer till lagen är det faktiskt tyvärr väldigt stor skillnad på sambolag och "äktenskapslag" när man har barn.
Sedan kan man ju ordna den saken med testamenta och grejjer istället iof :)
Hmmm inte flyga ... varför dååååååå :)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

11 oktober 2011 13:43

Det jag skriver gör jag ju för att förstå om det sedan visar sig vara på högre nivå än G så anser jag att jag är värd det. Men men, får försöka motivera mig till att skriva tema 2 nu...

 
Vivi

Vivi

11 oktober 2011 13:49

Ohhh sicken snygging (nya profilbilden, mycket snygg!)

Hmmm ... uhhmmm... öhhh ...ahhh men .... :D
Har jag kanske missat det helt uppenbara ... kommer din mage kanske bli lite större med tiden ;D
Är det så ?? Ihhhhhhhh... :D

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

11 oktober 2011 14:00

Hehe, ja, det kommer den :) Tack, tack! :)

 
Vivi

Vivi

11 oktober 2011 13:50

Jo ja håller med ...det är ju kvaliten på arbetet som ska bestämma betyg inte om extra uppgifterna /storleken som har betydelse . Tråkigt :(

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

11 oktober 2011 14:00

Jaa, men men, what to do?

 
Vivi

Vivi

11 oktober 2011 14:10

Hahahhahahahha... flåt att jag skrattar men så trög jag är! JÄTTESTORT grattis !! Jag trodde faktiskt att det skule vara ett av avslöjandena, men ändå missade jag det *fniss*
Så himla härligt tjejen jag vet ju att du längtat och extra mysigt med Olof som verkar vara rätt kille för dig, är så himla glad för din och er skull !! GRATTIS !!!
kram!

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

11 oktober 2011 14:27

Tack :)

 
Vivi

Vivi

11 oktober 2011 14:50

Hi hi och jag trodde att du bara hade slutat bry dig o du gick upp i vikt i allmänhet, kopplade itne samman det med en graviditet *suck*
:P

Vad skönt att du är så långt gången (säger man så?) och vad roligt att du snart ska på ultraljud, kan tänka mig att allt blir lite verkligare då :)
Förstår att du är lite orolig med tanke på sist, men det känns som du faktiskt är på ett bättre ställe i livet just nu och du har stöd från Olof. Det kommer gå jättebra ! :)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

13 oktober 2011 10:44

Haha, så det kan gå. :)

 
Sussi

Sussi

11 oktober 2011 21:45

Håller helt med dig. Klart du ska få bättre betyg om du förtjänat det. Trist att du inte känner dig nöjd för annars är ju godkänt helt ok.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

13 oktober 2011 10:36

Jag satsar bara på g, jag har bra betyg sen tidigare men att ständigt få höra att jag gör bättre än G men att jag måste göra en extra uppgift för att få det högre betyget, det suger. :(

 
Vivi

Vivi

13 oktober 2011 11:20

Jag verkar ju inte göra annat än att missförstå :P hi hi ... Spännande att ni ska få höra hjärtslager, det är ju på något sätt ett bevis för liv även om man naturligtvis säkert känner det ändå, men hjärtslag är så ....fint! Hittar inte ett bättre ord :)

Inte för mycket olja, check! Men jag tror jag ska pröva scrubba ngn dag, ricinolja & mandel! :)
Sedan får vi se hur bra det blir !
Kram !

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

13 oktober 2011 12:54

Det kan vara svårt att hänga med när man inte har alla kunskaper och förkortningar. Även om jag trodde jag hade koll förra året så tappade jag mycket till i år..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se