Jag helt enkelt.

Alla inlägg under september 2011

Av Dream Maddo - 20 september 2011 23:02

När man är sjuk hinner man tänka massor. Och jag har insett att sen jag skaffade körkort har min syn förändrats en hel del. Folk säger att man blir mer irriterad på människor, cyklister och övningskörare. Jag blir irriterad på folk med körkort. Är de helt jävla puckade eller spelar de dumma? Tutar på övningskörare som fått kärringstopp, why? Tror de att tutandet får övningsköraren lugnare? Eller att övningsköraren fick kärringstopp pga. för mycket lugn i bilen? Jag har haft turen att ha en handledare med väldig respekt för övningskörare. En som, liksom jag, anser att man har skylten för att man inte kan.


Sen kan vi fortsätta, kugghjulsprincipen innebär INTE att man klämmer in sig som 2:a eller 3:e bil i en lucka på vägen. Hålla avstånd bör man göra även om man kör fort och jag blir så arg på de där som börjar bromsa sent för de vet ju att de hinner, vet de om bilen bakom hinner? Egoims i trafiken.


Körskolläraren sa att vi skulle se på andra trafikanter som idioter. Och ja, jag förstår varför. Jag är också en idiot ibland, tänker mig inte för i någon situation då och då. Men sen jag skaffade körkortet har jag fått ett annat citat inpräntat "folk är alltid mer rädda om sin bil" det ska man komma ihåg om man, som jag var i början, inte vågar ta för sig direkt.


Summan av kardemumman; Ta för givet att folk i trafiken är idioter men glöm inte att de alltid är mer rädda om sin bil än du är!


 

Av Dream Maddo - 19 september 2011 09:57

Och männen klagar på att föda barn, ni ska bara veta hur det känns när en kvinna är riktigt förkyld! ...eller...hur var det nu igen? Dagens planer ser ut såhär: Sitta i soffan. Sova i sängen. Låta Tessan kissa och bajsa (motion klarar jag inte idag). Kanske att jag orkar göra lite mentalträning med henne. Länge sen jag kände mig såhär dålig av en förkylning men den kom verkligen "pang-bom" med feber och hela kittet. Nyser och snorar (såklart bara en borre! Irriterande..) som sig bör. Köpt näsdroppar på spray. Jag är inget fan av nässpray utan brukar köra droppar, säkert bara för att jag är uppvuxen med det. Filmjölk och frukt. Färdigmat till lunch och sen hoppas jag att älsklingen kommer hem så att vi kan äta någon middag ihop för så långt orkar jag inte tänka. Kebab hade varit gott. Promenaden jag ska ta med Tessan nu brukar ta max tio minuter, jag tror den landar på minst 25 idag... Nä, idag mår vi inte bra!


Av Dream Maddo - 17 september 2011 20:10

Ringde till finaste Anna idag och som jag längtat efter att få säga lite saker till henne! Hon har aldrig varit hemma när jag ringt den sista tiden. Upptagna människa! Hehe. Men nu så är delar av det jag ska avslöja redan avslöjat.. Muhahaha, ni andra är nyfikna! Ler lite när jag tänker på hur nyfiken man blir när man läser såna här inlägg. Det kommer.

Av Dream Maddo - 17 september 2011 16:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 17 september 2011 02:31
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards