Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

8 minuter gör katastrofen till ett faktum,

Av Dream Maddo - 26 september 2011 19:01

Olof är i Göteborg nu. Vi ställde in oss på måndag-tisdag fast chefen sa: måndag. Alltså; Resa (lagligt, enligt googles vägbeskrivning) till Göteborg utan rödljus: 4 timmar 57 minuter (nonstop), jobba i Göteborg (enligt chefen) 6 timmar. Resa från Göteborg borde väl ta lika lång tid? Dubbelkollar.. 4 timmar och 58 minuter.. vi lägger ihop det. Får jag avrunda uppåt? 58 min = 1 timme, 57 min = 1 timme... dvs, två timmar ihop. Fyra plus fyra plus två är tio, plus sex är 16... Övertid? Nope... Men nu visade det sig att leveransen inte kom med allt idag så det blir övernattning i Göteborg. Och Olof kommer då hem på tisdag (imorgon igen)...


På torsdag kväll drar vi till Göteborg. Typiskt va? Men på måndag händer det roliga saker! Måste fortfarande kolla om jag får avslöja det för er läsare, jag  har ju gjort er så nyfikna så... på något sätt så! Det blir nog av ska ni se!


Längtar som sjutton till Torsdag. Och måndag. Och hela helgen. Och fredag. Och... oj så jag längtar!


Idag fikade jag med en kompis från "den gamla tiden" i Stockholm, det kändes roligt. Skönt med någon som tar sig tid. När jag frågade om att ses sa hon "Ja, jag kan måndag och lördag" och jag sa att jag hoppas jag kan på måndag, är det ok om jag hör av mig vid lunch på måndag? Ja, det gick bra och nu gick det ju, vi fikade och pratade, mest om nya saker. Allt vi har missat. Nu är jag slut i huvudet OCH jag har ju missat 8  minuter på sjukhuset..! KATASTROF!

 
 
Anna

Anna

27 september 2011 00:28

Måste erkänna att min EDS hjärna inte fick ihop det här inlägget....
Du fikade med en kompis i Stockholm och någon åkte till Göteborg på fyra timmar... Eh... Sen ska Olof sova i Göteborg. Eh...
Nä, ger upp, får nog läsa om inlägget imorgon. ;)

Kram på dej iallafall, DET kan jag komma ihåg, fastän min EDS kropp inte gör som jag vill. :)

http://levamededs.bloggplatsen.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 10:57

Haha, man måste inte förstå allt!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards