Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 september 2011

Långlördag.

Av Dream Maddo - 24 september 2011 12:10

Dagens shopping blev inställd i sista sekund. Tråkigt och nu sitter jag ensam här hemma och spelar spel på internet och hoppas att tiden går fort. Tur att man inte hunnit se 4 stjärnors middag i veckan och att de visar alla program i rad. I veckorna spenderar jag kvällarna numera med sjukhuset och 112 - på liv och död. Det är program i min smak. Det krockar ju alltid med ishockeyn Olof vill se men än så länge har vi inte canal+ så det är lugnt hittils. Jag funderar på att åka iväg och kolla på något själv, men ensamshopping är inget jag föredrar.. Nej, nu får det bli kväll så jag får träffa Olof snart. Saknar honom. Han åkte vid fem i onsdags morse.

 
 
Sussi

Sussi

25 september 2011 12:48

Vad tråkigt att det blev inställt i sista stund. Jag kan föredra ensamshopping ibland men oftast är det skojigast med någon i sällskap. Det kommer nog fler tillfällen..

Tålamod ber du mig om alltså?? ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 11:04

Jaaadå, tålamod är ju din grej! ;)

 
Vivi

Vivi

26 september 2011 08:32

Duktig du är med pengar, håller med om att man spenderar med bättre samvete när man sparar varje månad :)
Ush vad trist med shoppingen, jag vet att jag kunde känna mig lite isolerad ibland när jag flyttade till sthlm & blev sambo, men själv fick jag ganska mycket vänner via skolan då jag pluggade. Hoppas det släpper för dig snart, tränar du ngt ? Du kanske kan hitte lite roligt folk där ?
Kram!

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

4 oktober 2011 11:01

Jag har ju tyvärr inte skola och jobbet blev jag ju av med.. :( Blir hemstudier igen nu tror jag och sen får vi se hur det blir med träningen nu..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards