Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Litar inte på magkänslan.

Av Dream Maddo - 12 juli 2011 08:25

Idag är en sån där morgon då jag önskar att jag inte var hundägare. Jag är sjukt trött, har sovit dåligt och vet att hundarna behöver en långis. Jag vet också att det behöver städas lite hemma, kan va skoj för Olof att komma hem till ett rent hem också. Sen behöver jag en kalender. Nina är i stan och kanske att man skulle försöka tajma in dem idag igen? Usch, nu blev det mycket. Samtidigt vill jag inte göra inget. För något vill och behöver jag göra. Fint väder, perfekt för att åka och bada. Men det är en ganska lång bit ut till favoritbadet som dessutom tillåter hundar. Tankar som snurrar i mitt huvud mellan 8-8:30. Känns inte riktigt som om jag har rätt fokus idag. Dags att ta hundarna kanske? Tessan klarar ju mindre än lånehunden. Cykla kanske är en bra idé idag igen? På morgonen önskar jag att vi var två. Att man kunde ta en hund var. Eller att man kunde ta varannan dag. För jag orkar inte riktigt idag. Måste finna motivationen innan jag drar ut. Annars blir det inget bra. Om bara den där magkänslan kunde lägga sig!

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

12 juli 2011 21:13

Känner igen känslan. Men när man väl kommer ut och rör på sig brukar det kännas rätt så okej ändå. Hoppas det gjorde det för dig med? Inte kul att vara sjuk. Krya på dig!

Precis.. Balans ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

14 juli 2011 11:37

Tyvärr höll känslan i sig hela dagen.. Men jag var glad över att jag tog promenaderna iaf. Men ville inte ha hund den dagen :(

 
Zandra

Zandra

13 juli 2011 11:37

Hej där! Hoppas att din dag blev bra ändå, även om den började lite motigt. Hur trivs du och Tessan i Stockholm?

Jag drömde om dig härom natten! Drömde att jag träffade dig och Tessan på ett tåg till just Stockholm. Tänkte "Nämen, det där ser ut som Maddo" så jag gick fram och hälsade och då var det du. Fast Tessan såg inte alls ut som i verkligheten. I drömmen var hon mer lik en Springer Spaniel, och jag blev förvånad över att hon var så olik sig från dina bilder ^^

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

14 juli 2011 11:37

Hej! Oj, storbesök på bloggen! Roligt! :) Jodå, det är en del som har hänt sen sist i Sthlm så det är lite att lära.. :) Hur går det på nya jobbet? =) Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se