Jag helt enkelt.

Alla inlägg under juni 2011

Av Dream Maddo - 19 juni 2011 11:29

Jag överväger att lösenordsskydda hela bloggen. Är du en av dem som vill ha lösenordet isf så är det bara att hojta till. Jag har inte bestämt mig ännu men lika bra att förvarna. På så sätt kan jag skriva utan att hänga ut personer men ändå få ur mig min skit. Skrivit lite lösenordsskyddade inlägg. Det är lite tungt just n u. Regner vräker ner och Tessan...ja, hon ska ut oavsett väder... Vart var hundens regnjacka? Min regnjacka? Är min regnjacka i Göteborg? Jaha. Jävligt bra...

Av Dream Maddo - 19 juni 2011 11:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 19 juni 2011 10:08
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 18 juni 2011 21:01

Ett samtal kan vara så viktigt. Så betydelsefullt. Att få höra en röst. Veta att den lever. Få höra ett skratt, tonläge och om dagen som varit. Det kan betyda sällskap i ensamheten. Det kan innebära att man orkar en stund till. Ett samtal. En röst. En sådan liten sak kan betyda så mycket. Saknaden av den kan innebära motsatsen. Ensamhet. Tomhet. Isolering. Känslan av att vara övergiven.

Av Dream Maddo - 18 juni 2011 20:05

Imorgon kommer älsklingen hem. Åh, så jag längtar! Jag saknar honom nog mer nu än för en vecka sen. Eller så känns det mer för att jag känner det just nu och förra veckans känslor har lagt sig? Det har inte varit så tungt som jag trodde det skulle vara men jag saknar självklart Olof massor. Speciellt eftersom vi knappt haft tid att prata ordentligt. På måndag börjar jag på Grönan men jag vet inte om jag har hundvakt ännu. Olof skulle se om han kunde ta med Tessis till jobbet. Annars vet jag inte hur jag gör.


Jag har blivit erbjuden en fast tjänst på en förskola från hösten. Men först är det ju provanställning. Det är lite läskigt med provanställning tycker jag. Jag vet att det ska mycket till att man inte får behålla jobbet, men det gör mig nervös ändå! Det är samma förskola som jag skulle jobba på under hösten (ett grav-vik på ett år) så det är egentligen ingen skillnad mer än att provanställningen tar slut lagom till jul. Gaah! Jaja, i värsta fall har jag ju studierna. Suck, det är lite vemodigt. Å ena sidan har jag verkligen längtat efter att få jobba, veta vad jag ska göra varje dag och ingenting utöver det. Men nu när det är på riktigt funderar jag över om jag verkligen valt rätt?


Men så är det väl alltid när man gör val? Hur man än gör så gör man fel - ur någon vinkel!


Men...imorgon! Tjohooo!! En ensam natt kvar. Sen är jag garanterad...nej, men med högsta sannolikhet.. en natt med Olof. Hans jobb gör ju att man aldrig vet. Förhoppningsvis får man reda på sånt i tid. Förhoppningsvis. Men en natt! Tjohooo!


En natt kan verkligen betyda massor.

Av Dream Maddo - 17 juni 2011 21:24

Jag tänkte dela med mig av lite glädje. Satt och tittade på denna film med min lillebror. Åh, så härligt det kan vara med barnfilmer! Vet inte om jag vågar ha med picknick mer? Hihi.


Av Dream Maddo - 16 juni 2011 13:09

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag jobbade på ett gym i Göteborg. Att jag gärna tränade en del. Sen jag skaffade Tessan har träningen tyvärr blivit lidande. Har försökt mig på löpning, vilket går...i omgångar. Hur motiverar man sig själv till träning som inte känns rolig? Ibland är det skoj men tyvärr inte så att det räcker... Men en vacker dag!


Igår köpte jag träningskort på gymmet här ute. De har ett sommarerbjudande jag har för mig att jag beskrev igår. Så körde jag ett pass som hette... ja, vad hette det? Bodytoning! Lite likt bodypump fast inte lika låst till ett schema. Eftersom mina ben är det minst tränade på min kropp kan jag ju meddela att jag aldrig upplevt trapporna upp till Olof som så otroligt långa som de var igår. Bävade lite för dagen så jag ställde in mig på spinning idag.


Efter spinning mår jag i regel alltid illa. Jag vet inte riktigt varför. Om det är vätskebristen kanske? Man svettas ju en hel del på spinning. Sen att jag inte tycker spinning är så skoj kanske spelar in också. Men nu har jag tränat och det är skönt. Tyvärr  känns träningsvärken mer än innan men för att kompensera detta gjorde jag en god wok till lunch. Livet är rätt bra när man tränar!


 


Åååh, jag saknar mitt långa hår nu också!

Av Dream Maddo - 15 juni 2011 18:24

Jag behöver en bra modern och vågad frisör i Stockholmsområdet. Omgående! Gärna med vettiga priser så jag har råd omgående också..! Jag är så sjukt missnöjd med hur mitt hår ser ut just nu.


Mitt pass är klart så jag tänkte väl försöka mig på att hämta ut det imorgon. Idag har jag istället växlat in en gammal 500-lapp som jag fick vid försäljningen av min skänk. Efter lite om och men fick jag en bank att förstå att de kan lösa in dem. Men det krävdes att jag nämnde att jag pratat med riksbanken. Men n u är det gjort. Pengarna gick till ett träningskort. Lokala gymmet har ett sommarkort för hela sommaren som kostar 695 kr. Idag bär det av för att köra det första passet. Kanske får det min sömn att fungera. De senaste dagarna har jag vaknat redan halv fyra på natten och jag tror det har att göra med att jag inte tränat något direkt. Jag behöver bli trött. Då har jag inte lika mycket energi att tänka.


Annars har halva tiden med Olof på Gotland gått. Nu vill jag ha söndag så jag får krama och pussa på honom. Jag har donat lite här hemma så vi får väl se vad Olof tycker om det. Ibland är det svårt att få ihop två personers stilar. Men vi löser nog detta.


Nä, nu väntar jag på att gå till gymmet. Vill så gärna träna men det är segt att vänta! Tänkte köra afro men har lite ont i hälen/hälsenan så barfotaträning är nog inte att rekommendera.

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards