Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Vad jag vill.

Av Dream Maddo - 26 juni 2011 11:21

Helgen har varit lite upp och ner men mestadels bra. Fredagen spenderade jag och Olof på Gröna Lund där vi åkte lite karuseller och åt allt onyttigt vi klarade av att trycka i oss. På långisen med Tessan fick hon för sig att det var okej att jaga änder i vattnet? Tösen som aldrig (under min tid med Tessis) hoppat i vattnet om ingen leksak finns (jo, hon simmade försiktigt ut till mig en gång förra sommaren) fick för sig att hoppa i vattnet för en jäkla and! Det fick hon sota för; DUSCH! Nu är hon otroligt fin i pälsen! Hihi. Men duschen gick förvånanssvärt bra. Hon försökte streta emot innan vi kom in i badrummet (jag tror hundar är tankeläsare!) men väl inne var det som om hon gav upp motståndet, det ledde ändå ingen vart. När hon väl duschar står hon oftast bara och flåsar och ser allmänt nöjd ut. Man skulle nästan ta kort på det. Men nu gjorde vi inte det.


Gårdagen ägnades åt lite kundvagnsåkande. Rusta-besök och en tripp till blåbil.se för att hämta ut den otroligt fula bilen "Gurkan". En grön bil (gurk-grön) som mest bara är...plåt! Den bilen lastade vi in Olofs hoj i för att han skulle kunna åka iväg idag kl 5 på morgonen. Han ska till Linköping (är i Linköping) för att åka hoj.


På kvällarna har jag varit dödstrött. Men igår hade vi rätt skoj när vi skulle lägga oss. Båda ville sova på samma sida, eller inte sova på ena sidan...välj själv! Så det blev ordentliga tag! Liv eller död! Jag vann, såklart! Hihi.


Jag köpte ett par söta skor på rusta igår och dagens skoskav känns ordentligt. Blåsan är jämnstor med lilltån. AJ! Långpromenad i nya skor? Inte att rekommendera! Haha.


Idag tänkte jag få upp lite saker på väggarna så det inte bara är Olofs saker som hänger uppe (inget fel på Olofs Mjölk-skateboards och bil-tavlor men lite feminim touch får det gärna vara i lägenheten! Haha). Och diska kanske? Vädret går fram och tillbaka, det har inte riktigt bestämt sig men jag tog en långis i solen så jag känner mig nöjd med att göra vad jag vill. Måste träna på det! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se