Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Älskade skrutt.

Av Dream Maddo - 13 juni 2011 20:51

Nu får jag passa på att flytta om lite på möblerna, få iordning några av mina saker, få ut Olofs "bra-att-ha-saker" från sovrummet (sovrummet är en helig plats om du frågar mig). Sjunga och dansa framför spegeln och åka buss länge med Tessis. Blev en långtripp till det underbara bad vi var på fredag och lördag. Hittade busshållplatsen så der gick att ta sig dit kommunalt! Tessan var så söt. Så fort vi närmade oss vattnet försökte hon dra. När jag tillslut kopplade loss henne sprang hon till vattnet. Där var det som om hon kom på att ingen kastat något i vattnet. Tvärnit och tillbaka till matte. Samma visa varje gång. "åååååååh, VATTEN!!!! .... men vänta nu...ingen leksak?! MATTEEEEE!!!!" och sen har jag en  hund som skuttar vid min sida. Eller nej, snett framför mig. Lagom irriterande nära. Väl vid platsen jag valt fick hon gott vänta på att jag la ut min filt och packade upp. Hon luktade på väskan men duktigt nog väntade hon tills jag sa att hon skulle plocka fram sin leksak innan hon började gräva i väskan. Knöt fast henne vid ett träd när jag ville sola och läsa. Anser att en hund ska kunna "ha tråkigt" och bara sitta. Tessan har lite svårt för det men det går bättre än denna tid förra året. Vi har tränat massor på "tråkigt". Men idag gick det bra för det mesta. En moppe fick en utskällning och jag fick utstå lite gnäll, med betoning på lite faktiskt.


 

Här hittade jag Tessan när jag trodde hon låg till höger om träder, där hon låg precis innan. Men hon satt lugnt och tittade på barnen som lekte med boll i vattnet. Älskade skrutt!

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

13 juni 2011 21:51

Nu får jag hålla för ögonen på Doris. Hon beter sig precis likadant när hon kommer i närheten av vatten. Fast hon slänger med lite högt gnällande också ;)
För vi människor är ju aldrig snabba nog för en ivrig Doris ;

Härlig bild

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

15 juni 2011 18:20

Haha, hon känner nog lukten men.. ah! ;)

Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se