Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 juni 2011

Nervös

Av Dream Maddo - 12 juni 2011 21:46

Olof åkte till Gotland idag. Han ska köra hoj. Jag jobbade för extreme Light idag, från början skulle jag göra ansiktsmålningar men det slutade med sockervadd. Sen träffade jag min syster för att lämna extranyckel och visa vart vi bor. Hon ska vara hundvakt kommande vecka. Storkok, en inte allt för bra korvstroganoff (dock fungerande) med ris. TV-tittande. Snart ut med Tessis på sista rundan. Denna vecka hoppas jag kan gå fort.. Jag vill inte gå och lägga mig för jag saknar Olof. Jag har aldrig sovit själv i denna lägenheten. Den känns ju egentligen lite som Olofs lägenhet. Det är det ju. Men vi bor ju här nu och det ska ju vara mitt hem också. Men det tar ett tag att få hem-känslan. Kanske kommer känslan nu? Jag hoppas det blir någon ordning här hemma åtminstonde. Så kan jag inte annat än hoppas att det snart är söndag igen. Den 19:e. Samtidigt önskar jag inte det. Jag är så nervös för jobbet. Tänk om det inte går bra? Jag ska börja jobba på Gröna Lund den 20:e och har haft för mycket tid att tänka på. Nu har jag gått och blivit nervös!

 
ANNONS
 
marica

marica

13 juni 2011 14:02

Klart du fixar jobbet på Grönan! Vad är det du ska göra där? Kramar

http://maricaaberg.blogg.se

Dream Maddo

15 juni 2011 18:22

Jag ska jobba inom fastfood och hoppa runt lite. Känner mig tyvärr så omotiverad just nu :(

 
Vivi

Vivi

13 juni 2011 15:36

Hejhej! :) Jag har läst att du flyttat, det hände mycket medans jag var på semester. Det är ju alltid lite speciellt att flytta upp till en ny stad och "bara" ha sin sambo, men det brukar ordna till sig och du ska se att allt kommer gå jättebra med jobbet, inte oroa dig i onödan ;)

Tack för tipset om korten ! :)

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

15 juni 2011 18:20

Jo, det är en hel del.. men det jobbigaste är att det redan är hans hem, inte mitt. Hade man flyttat in i nytt blir det ju vårt. Om du förstår?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se