Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 juni 2011

Dagar fyllda av... det mesta!

Av Dream Maddo - 12 juni 2011 11:43

Är det redan söndag? Vad hände med fredag och lördag? Jo, det ska jag berätta för er! Jag har varit med min pojkvän! Dra på trissor! Två dagar?! Japp! Torsdag kväll/natt kom hans kompis med två kompisar och sov över. Inte mycket sömn den natten inte. Upp tidigt för att gå på lillbrorsans skolavslutning. Trevligt trevligt. Sen mötte jag upp kompisarna i vällingby. De behövde hjälp med BH-butiker. Varför ska tre bönder från norrland ha hjälp med BH då?


 


Jo, de skulle till BugRun. Fråga inte. Och det är tillåtet att skratta! Sen åt vi lite. Grabbarna tog en pizza och jag en sallad (och stal pizza från killarna såklart!). Denna dag hade jag dessutom en förmiddag fri från hund. Det var rätt skönt. Kunde gå upp och göra mig iordning i lugn och ro och inte tänka på henne alls. Missförstå mig rätt nu. Jag älskar min hund och jag vill vara med henne ofta. Men åh, så skönt det är att slippa ansvaret i några timmar!


Utöver detta har vi badat en del. Och jag ska allt berätta för er att; Vi behöver inte ha sex för att få barn. Det räcker med hund för att få sex..! Eller... hur var det nu?  

Och flängt runt. För Olof har behövt prylar till sin MC. Han lämnade mig idag för en vecka på Gotland, Lelleträffen. Om jag kommer sakna honom? Ohja! Här är en till som kommer sakna honom;


 

 Men vi har haft det bra åtminstonde. Och jag har njutit av dessa dagar, även om jag gärna hade spenderat mer tid vid stranden och mindre tid i bilen, flängande till uppsala och andra ställen. Kanske har det med mitt ointresse för MC att göra också? Men jag fick ju övningsköra!

 
ANNONS
 
Sara

Sara

12 juni 2011 14:11

Haha låter som bra dagar iaf! :-D
Om du är ledig och intresserad så börjar strandgympan i ängbybadet på tis kl 18. Jag kommer vara där iaf, om det inte spöregnar för då ställs det in. Här är sommarschemat: http://www.sthlm.friskissvettis.se/traning/utejympaschema_2011.aspx
:-) hoppas inte du tycker att jag tjatar men du är ju ny i området så kanske är kul med lite tips. Och om Olof är borta och du inte jobbar kan det ju passa bra :-)

http://Smuppra.wordpress.com

Dream Maddo

12 juni 2011 18:24

Har skrivit ut schemat nu! =) Tack så jättemycket!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se