Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Av Dream Maddo - 15 maj 2011 09:22

Olof jobbar helgen denna helg. Det är lagom roligt. Han har jobbat i sju dagar ikväll. Imorgon blir det åtta... ja, det lär fortsätta. Det känns så jävla surt bara. Man går upp på helgmorgonen för att se honom i arbetsbyxor på väg till jobbet. Visst, han är skitsexig i arbetsbyxor (finns det någon som inte är det?), hans kollegor är jättetrevliga (ja, jag brukar åka till hans jobb och titta på samt störa lite) och han jobbar ju faktiskt i stan (inte alltid samma tur med den biten)... men jag är här för att jag vill träffa Olof. Förra helgen var det Umeå och Ö-vik som gällde. Även om vi fick tid att umgås där är det ju alltid något som ska göras, man ska träffa folk och man ska umgås, tjöta osv. Jag älskar det men när har jag tid med Olof?


Men det finns ju massor av saker jag kan göra. Städa undan från gårdagens middag. Dammsuga. Plocka ihop tvätten (jag som tyckte jag tvättade i veckan?). Gå på långpromenad med Tessan osv osv... men jag hade hellre tagit en promenad, hand i hand, med Olof och Tessan. På onsdag morgon åker jag hem. Måndag kväll är jag iväg och sen har vi tisdag kväll. Inte en enda jävla heldag kunde vi få. Ändå är min tripp nästan två veckor (kom torsdag kväll den 5:e och åker på morgonen den 18:e)...


Jag vill åtminstonde ha möjlighet att prata med mina vänner men ingen hemtelefon finns och mobilräkningen är redan den högsta någonsin. Vill inte tänka på den...


Så nu är frågan om jag ska ta mig till stan idag, försöka få tag i fina Jaz för en fika, terrorisera Olof och hans gäng eller städa lägenheten. Kanske ta mig till min lillebror? Jag funderar på att ta lillebror en stund på tisdag. Men först måste Tessan ut. Blev en riktigt sen runda igår och hon är trött efter en heldag på stan. Men hon var jätteduktig, hälsade på alla gubbarna (som jobbade) och klarade av att bara ligga på marken på stan. En gång skällde hon och då vet jag inte varför ens..? Men trött var hon efter det! Trött men nöjd. Mattes älskling.

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

15 maj 2011 21:40

Förstår dig, jag hade nog ärligt talat blivit lite sur om min kille varit borta så mycket när jag ar på besök, iaf om det var oplanerat jobb, planerat är en annan femma, men men :)
Skönt att du har lite folk du kan umgås med där uppe! Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

18 maj 2011 19:08

Jag vet visserligen om att den risken finns i hans yrke. Det visste jag redan när jag började träffa Olof...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se