Jag helt enkelt.

Alla inlägg under april 2011

Av Dream Maddo - 8 april 2011 11:56

N.E.R.V.Ö.S

Av Dream Maddo - 8 april 2011 08:10

 

I onsdags kom jag till Olof. Så härligt att träffas igen. Blir så glad av honom. Vi låg på kvällen och pratade och frågade hur vi ser på vår relation. Fick ju en liten tråkig kommentar förra veckan att "alla andra" anser att jag och Olof är tillsammans. Jag har inte riktigt förstått varför en titel ska vara så viktig. För mig har Olof varit Olof, möjligtvis Oliv. Jag har sagt att det är killen jag träffar, inte dejtar. Jag är personligen inget fan av ordet dejtar men inser själv att det är närmast den innebörden av våra möten. Men enligt "alla andra" har vi alltså varit tillsammans. För ungefär en månad sen fick jag som kommentar att "jaja, ni är tillsammans!" och Olofs kompisar har börjat kalla mig för flickvän. Vi har varit rätt lugna med det där. Pratat en hel del och sagt att det inte är tillsammans, flickvän och pojkvän förrän det känns rätt för oss. Vi träffades för att lära känna varandra och eventuellt bli tillsammans. Och nu är fallet så att vi ansåg att vi var flick- och pojkvän och kan kalla oss tillsammans. Det känns härligt. Särskilt härligt kändes det eftersom vi inte föll för vad alla andra sa utan faktiskt kände efter själva. Igår blev det officiellt på facebook och nu har vi massor av kommentarer på facebook, lite komiskt eftersom jag själv inte är den som kommenterar relationsstatusuppdateringar (ett bra ord om man vill hänga gubbe, haha), inte ens gilla dem. Men min blev tydligen otroligt uppskattad! Jag har aldrig haft en offentlig facebook-relation mer än när jag och kompisen var "gifta" för att jävlas med en av hans bekanta. Det varade i en dag.


Anyway, nu är vi tillsammans så Olof är pojkvän och jag är flickvän.  

Av Dream Maddo - 7 april 2011 13:46

...bli galen för mindre. Men fy så beroende vi är av internet! Försöker koppla in trådlöst hos Olof och det går sådär eftersom jag inte ens kommer in på routern! Jag har testat flera gånger om men det går bara inte! Eller... jag löste det på min dator. YES! Men så skulle jag fixa på Olofs dator och då sket det sig bokstavligen för något jag gjorde förstörde allt för min dator.. Jävla apbajs!

Av Dream Maddo - 6 april 2011 13:32

Kvittot är hittat. Tillgodokvitto heter det visst. Men fy fasiken vad arg jag var. Nu är jag mest arg för att jag blev så arg för att det är så löjligt. Men nu firar vi gamlingen Tessan ordentligt tycker jag!


Ett fyrfaldigt leve för Tessan hon leva; Hurra, hurra, hurra, hurraaaaa!!!!


  


 

Av Dream Maddo - 6 april 2011 11:42

Jag hade en värdecheck eller kvitto.. på strax över 300kr på en zoo-butik... så jag skulle handla lax-olja till Tessan, som hon behöver för pälsens skull. Men jag hittar inte kvittot. Är så jävla arg på mig själv. Borde gått dit igår redan men vad hjälper det? Laxolja behöver hunden men tror ni jag köpte det? NEJ! Jag köpte det inte för jag blev så jävla arg på mig själv för att ha tappat kvittot. Det är inte gratis att leva och jag har inte överdrivet mycket pengar för tillfället så det blev ingen laxolja. Istället lär det bli en strävhårig hundrackare som fäller. För det är just den effekten laxoljan ger; glansig och mjuk päls som inte fäller (mer än hon ska fälla)... På hennes födelsedag också! Hur arg kan man bli på sig själv? Jag har redan gråtit, förbannat mig själv och dessutom tappade jag all motivation till en superlång runda med Tessan. Det fick bli en lång bara. Det funkar det med. FAAAAN vad arg jag är!



Men grattis Tessan 9 år idag. Min älskling.


 

Av Dream Maddo - 5 april 2011 08:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 4 april 2011 22:56

Jag har haft en jättetrevlig dag - verkligen! Men ALDRIG MER!!! Fy fan i helvete. Vi åkte till Ullared för att shoppa. Väl medveten om att folk gärna kallar det för Gekås så tycker då jag att det går bra att skriva Ullared om man shoppar i andra affärerna också och vi åker alltid till panduro outlet också.. Dessutom kallar vi i Göteborg Hjalmar Brantingsplatsen för Backaplan... Skitsamma liksom, alla vet ändå vad man menar.


Detta var dyraste besöket på länge. Lite ångest har jag. Men jag hittade jättefina sängkläder till bra pris. Jag har insett att det är underbart att ha dubbla set, har man gäster som sover i samma säng (alla mina vänner sover i samma säng när de sover över!) är det jätteskönt att ha samma set. Säkert löjligt enligt vissa men jag värderar det lilla. Så ett underlakan som matchar, två underkuddsörngott (fyra kuddar ska sängen MINST innehålla) och två paket av setet med påslakan och örngott. Priset för kalaset blev dryga 350 tror jag. Ullared is tha shit.


Sen blev det annan skit också. Löphandskar, löpstrumpor, tunikor (två st vardera av två modeller), lite beställning från Olof, trosor och hundschampoo... what else? Tycker aldrig det blir sådär billigt... Även om jag faktiskt brukar klara mig under tusenlappen.. Dyrt brukar vara över 500 när vi är där, idag blev summan över tusen kronor för första gången sen jag började åka med Kickan. En påse kom jag ut med.


Det är visst nödvändiga saker och jag har haft en underbar dag men... aldrig mer. Åtminstonde inte på länge. Jag är så trött. Syret är ju en bristvara i Ullared. Att komma ut från affärerna är gudomligt. Jag kollade på massor av inredningsprylar men mitt intresse för hemmet är väääldigt svalt just nu. Av olika skäl.

Av Dream Maddo - 4 april 2011 09:02

Imorgon ska Tessan till veterinären...igen. Nu är det sövning och dra tänder som gäller. Bra present dagen innan födelsedagen? Yeah right! Hon är inte så mysig imorgon kan jag tänka mig, hon blir så grinig efter sövning. Synd när hon varit en sådan underbar hund de senaste dagarna. Min älskade griseknosa!


 

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards