Jag helt enkelt.

Alla inlägg under april 2011

Av Dream Maddo - 22 april 2011 17:43

Han ringde!!! Jaa, han ringde en stund fastän det är jättesuperdupermegadyrt att ringa från Schweiz så ringde han mig i nästan en kvart!!! Usch så jag saknar honom nu!! Tur jag ska åka till kollegan M och sova där så jag klarar min saknad. Men...ååh, jag vill bara gråta! Så glad blir jag av att han ringer. Varje dag blir jag så glad när jag ser hans namn på mobilen. Jag är så kär!!!

Av Dream Maddo - 22 april 2011 16:08

Fick ett sms av Olof. Det är snudd på att jag börjar gråta! Han ville mest säga att allt är bra men att han saknar mig. Nu gör det ont i hjärtat av saknad. Jag har saknat hans sms. Jag saknar hans röst. Hans skatt. Hans leende. Hans telefonsamtal. Hans snack om den där förbannade jävla motorcykeln. Att han gnäller över kollegor och att han får jobba länge och övertid på det. Hellre att han jobbar jättemycket men ändå är mottaglig för sms och samtal än detta. Detta är ju jobbigt! Jag saknar Olof och det är säkert jättetråkigt för er att läsa men jag behöver skriva och få ur mig detta. Hela hjärtat är fyllt av kärlek som jag vill ge till Olof och det blir inte mindre. Det känns som om hjärtat kommer sprängas om jag inte får prata med honom snart!


 

Av Dream Maddo - 22 april 2011 15:27

Planeringen inför detox äger rum nu. Jag känner att det finns för många ursäkter och helst hade jag börjat på söndag och kört till fredag men nu jobbar jag i 10 timmar i sträck på måndag och känner inte att jag klarar dag 2 på detox på ett sådant pass. Så jag startar på tisdag. Då har jag körskola på dagen så jag hoppas det kommer flyta på ändå. Ska kolla med hundvakt mellan körning och teori. Planerna är att göra det så flytande som möjligt, precis som sist men denna gång tänkte jag ha en kort detox. Fyra dagar får räcka. Sen drar jag och Kickan iväg och gör något skoj, då vårt brukar skoj innefatta mat ser jag ingen anledning att detoxa under vår dag som är den första dagen vi har utan hund- och barnpassning.


Dagen börjar med ett glas varmt vatten med citron (jag har blivit varnad för att detta ska vara vidrigt rent utsagt. Kanske lägger jag till lite riven ingefära.


Frukosten består av 1 portion pajalagröt.


Mellanmål; Enkel smoothie eller nötter + torkad frukt.


Lunch; Matig smoothie (med banan eller avocado)


Mellanmål; Enkel smoothie eller nötter + torkad frukt.


Middag; Matig smoothie.


Inköpslistan ser ut såhär:

  • minst 4 citroner
  • ingefära
  • krossade linfrön
  • russin
  • katrinplommon
  • torkade aprikoser
  • havrekli
  • fiberhavregryn
  • 10 bananer
  • minst 4 äpplen
  • 4 gurkor
  • 2 pkt bär (gärna något pkt med blåbär)
  • minst 4 apelsiner
  • 1 pkt färsk spenat
  • ev. 1 påse morötter
  • 1 mango
  • avocado
  • Naturella nötter
  • ev. mer torkad frukt  än ovan nämnda.

Det blir en del att inhandla. Men jag ser fram emot detoxen nu. Jag har hört att lakrits ska vara bra för att rengöra kroppen och jag har ju rent lakritsextrakt så det kanske blir en liten lakritsbit varje dag? Ingen söt sliskig sak utan rent lakritsextrakt. Väldigt beskt men gott. Oj oj, så jag ser fram emot detta! Nu har jag användning av detox-kategorin också! Wiiieee.



Av Dream Maddo - 22 april 2011 09:46

Denna morgon var en underbar morgon. Kanske inte det faktum att jag vaknade halv sju trots att jag lovat mig själv en sovmorgon men det var underbart väder. Alla människor sover för de har ledigt så på morgonen passade jag på att gå ut med kamera och Tessan.


  

Sånt här intresserar inte Tessan men det intresserar mig!

 

Vi vet ju redan att Tessan är en poser - när hon vill :)

 

  Vi träffade Nellie, en engelsk bulldog som älskade vatten. Här i en vattenpöl! 

 

Nu börjar påsken. Jag tänkte ta denna dag till en njutardag. Kvällen spenderas med underbara kollegan M, jag ska sova över och äta middag där. Men innan dess tänkte jag plugga annat än körkort, alltså de CSN-berättigade studierna! Och fotografera lite. Kanske avnjuta en god lunch? Dagen blir nog som den blir helt enkelt. Fotona är tagna manuellt och oredigerade så jag kan se utvecklingen hos mig själv. Tycker jag börjat ganska bra.

Av Dream Maddo - 21 april 2011 20:45

Det är sällan jag ser på TV. Men idag är en bra dag att titta. En riktig inspirationsdag. Sen december har jag haft en dålig vana att äta godis varje dag. Det måste ändras. Idag var jag på god väg. Men i paketet med kameran kom en godisbit. Nu kommer påsken också. En detox vore nog på sin plats. Ja, självklart ser jag på Anna Skipper. Innan dess var det Biggest Looser. Så nu är det dags att planera en detox! Kalender...vart är kalendern?

Av Dream Maddo - 21 april 2011 15:16

Börjar tro att det är något fel på min telefon men tvingas nog inse att jag och Olof sms:ar överdrivet mycket... Båda har gratis sms. Men inte utomlands. Sen har han troligtvis fullt upp om dagarna. Egentligen hade jag ingen lust att köra idag. Ville bara få denna körning överstökad. Jag har kört tillräckligt och behöver en paus. Och det ska jag ta mig. Påskledigt från körningen. Till och med körskolläraren tyckte det var en bra idé. Jag vill prata med Olof om det.


Idag kom mitt paket också. Min systemkamera. Canon EOS 500D med objektiv. Tyckte det kändes dumt att köpa en likadan som jag hade innan. Har redan gjort det en gång och nu ville jag avancera. Troligtvis blir det till att lära känna inställningar i helgen. Vill inte bli en auto-fotograf. Jag vill kunna min kamera. Förstår inte nöjet i att köpa en systemkamera och bara fotografera auto, då kan man väl köpa en bra kompaktkamera istället? Jag insåg just att jag behöver en ny väska till min kamera, den förra blir ju väldigt för liten!

Av Dream Maddo - 20 april 2011 21:05

Olof är i Schweiz. När vi pratade om det tidigare så tänkte jag att det kunde vara skönt att vara ifrån varandra lite. Olof åkte imorse. Han skickade sms och väckte mig (hade glömt ljudet på) och jag svarade så gott jag kunde när han skrev. Ni vet när man är sådär trött att man knappt kan läsa för att ljuset på mobilen sticker i ögonen? Precis så trött! Då måste jag erkäna att jag har 50% ljusstyrka på mobilen. Anyway. Då tänkte jag inte på det. Men efter körningen brukar jag alltid ringa Olof och berätta hur det gått och vad vi gjort och sånt. Men idag kunde jag inte det. Då började det kännas tomt. När eftermiddagen närmade sig och vi inte hade skickat ett femtiotal sms började jag få lite längtan och nu på kvällen när vi brukar camma och prata samtidigt som vi gör allt annat... ja nu saknar jag honom ordentligt. Om en stund är det dags för vårt daliga "nattsamtal" men det blir ju inte heller av. Jag hade glömt hur mycket tid man har när man inte träffar någon. Och detta har ju smygit sig på. Från ett samtal då och då. Sen ett samtal om dagen. Sen chatta så mycket som möjligt och nu är det vardag att sms:a hela dagarna. Vi puffar varandra på facebook. Världens mest onödiga funktion måste vara puffen på facebook. Men vi gör det och det blir en del puffar varje dag. Varje gång han har rast går han in på mobilen och puffar mig. Jag sitter ju i regel vid en dator så han kan puffa två-tre gånger på en rast. JAG SAKNAR OLOF!!!!

Av Dream Maddo - 20 april 2011 11:56

Jag glömde berätta att jag, efter körskolan, åkte till stan för att kolla huruvida jag kan fixa min kamera eller ej. Min kamera valde att dö nyligen och det är inte allt för uppskattat. Kanske förklarar bildbristen? Den krånglade till förra veckan och i helgen totaldog den. Nej, det är inte batteriet. Jag kör ju med min Canon G9 som är lite mer...avancerad än en vanlig kompaktkamera och enklare än en systemkamera. Jag vill ha min kamera!!!! Ledsen i ögat!


visst ja... cykeln ska väl in på reparation också.

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards