Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Paket och trasig telefon?

Av Dream Maddo - 21 april 2011 15:16

Börjar tro att det är något fel på min telefon men tvingas nog inse att jag och Olof sms:ar överdrivet mycket... Båda har gratis sms. Men inte utomlands. Sen har han troligtvis fullt upp om dagarna. Egentligen hade jag ingen lust att köra idag. Ville bara få denna körning överstökad. Jag har kört tillräckligt och behöver en paus. Och det ska jag ta mig. Påskledigt från körningen. Till och med körskolläraren tyckte det var en bra idé. Jag vill prata med Olof om det.


Idag kom mitt paket också. Min systemkamera. Canon EOS 500D med objektiv. Tyckte det kändes dumt att köpa en likadan som jag hade innan. Har redan gjort det en gång och nu ville jag avancera. Troligtvis blir det till att lära känna inställningar i helgen. Vill inte bli en auto-fotograf. Jag vill kunna min kamera. Förstår inte nöjet i att köpa en systemkamera och bara fotografera auto, då kan man väl köpa en bra kompaktkamera istället? Jag insåg just att jag behöver en ny väska till min kamera, den förra blir ju väldigt för liten!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

21 april 2011 22:04

Bra val med Canon! Jag kör också Canon :) Har en 450D som jag ska sälja nu. Vill uppgradera till 60D men de går inte att få tag i just nu efter att Canons fabrik i Japan pajade i jordbävningen. Så vi får väl se. Annars får det bli en 600D så länge. Kan inte vara utan systemkamera för jag fotar så mycket!

Håller helt med dig, det är ingen poäng att ha en systemkamera om man inte kan hantera den. Du lär dig snart! :) Bara att fota mycket i olika situationer och olika ljus så lär man sig snabbt vad som funkar.

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

22 april 2011 09:29

Canon - you can. Är det inte deras slogan? ^^

G9 va ju också Canon så det är mest "bara" kamerabyte :P

 
Anna

Anna

21 april 2011 23:00

Åh vad spännande!! :) Jag är bara liiiiiite avis på dej, jag vill också ha en lite mer avancerad kamera... :( Kramar!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

22 april 2011 09:29

Haha, men du prioriterar ju annat i livet! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se