Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Olof gästskriver i bloggen!

Av Dream Maddo - 17 april 2011 22:02

Idag har vi.... tagit vara på dagen! Vi började med att äta frukost. Eller.. nej. Sova ut. Sen Tessan. Frukost. Köra.... men så vill ni väl inte att jag punktar upp dagen för er sådär? Jag har kört varthelst vi ska idag. Japp, jag är på motorvägarna nu. Ni hänger ju inte med i svängarna ju! Hihi. Ärligt talat... hur fan blir jag av med den där jävla kärringen som är med på varenda jävla körning? Och vaddå koppla i tid? Jag kopplar ju! Otid är också en passagerare alltså.. Mummel mummel. Men jag är ute på vägarna, hoppas ni känner er säkra! Eller något i den stilen. Vi åkte till en sjö i närheten där Tessan kunde simma lite och vi smaskade på godis i solskenet samt låg på en filt. Vi tog sedan bilen till andra sidan stan (vaddå? Skulle jag försöka hitta på saker på olika sidor av stan bara för att köra?! Aaaaaaldrig! Haha). Men där tog vi åtminstonde en promenad med Tessan i skogen. Ungefär en mil var det väl. Riktigt skönt. Skog. Terräng. Värme. Vatten (gick runt en sjö) och lite folk. Jag tror aldrig jag njutit så. Inte kände jag att jag behövde sitta fast i Olof heller. Vi var två personer som uppskattade sällskapet och naturen. Riktigt skönt. Sen körde vi..hmm, jag... hem och vi gjorde hemmagjord pizza. Jag gjorde med salami och mozarella. Riktigt mums. Nu förtjänar jag en cube!Olof ville säga något;

Hej heeej! :) 


Maddo igen;

Jag höll ju på att glömma! Olof luktade svett, skog, sol och vår när vi kom hem! Myyyyspys. Jag gillar honom. Kärlek på honom. Jag luktade nog en del också. Hihi. Om jag badade? Tyvärr hade jag inte badkläder med mig, doppade fötterna och vaderna istället. Men första doppet kommer nog snart ska ni se! Ja, jag är galen. Är det en nyhet?

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

19 april 2011 12:45

Hi hi vilket härligt inlägg :)
Hoppas ni har det riktigt skönt och njuter av både sol och varandra :)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

19 april 2011 21:06

Här njuts massor när jag umgås med Olof! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se