Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 8 april 2011

Tillsammans.

Av Dream Maddo - 8 april 2011 08:10

 

I onsdags kom jag till Olof. Så härligt att träffas igen. Blir så glad av honom. Vi låg på kvällen och pratade och frågade hur vi ser på vår relation. Fick ju en liten tråkig kommentar förra veckan att "alla andra" anser att jag och Olof är tillsammans. Jag har inte riktigt förstått varför en titel ska vara så viktig. För mig har Olof varit Olof, möjligtvis Oliv. Jag har sagt att det är killen jag träffar, inte dejtar. Jag är personligen inget fan av ordet dejtar men inser själv att det är närmast den innebörden av våra möten. Men enligt "alla andra" har vi alltså varit tillsammans. För ungefär en månad sen fick jag som kommentar att "jaja, ni är tillsammans!" och Olofs kompisar har börjat kalla mig för flickvän. Vi har varit rätt lugna med det där. Pratat en hel del och sagt att det inte är tillsammans, flickvän och pojkvän förrän det känns rätt för oss. Vi träffades för att lära känna varandra och eventuellt bli tillsammans. Och nu är fallet så att vi ansåg att vi var flick- och pojkvän och kan kalla oss tillsammans. Det känns härligt. Särskilt härligt kändes det eftersom vi inte föll för vad alla andra sa utan faktiskt kände efter själva. Igår blev det officiellt på facebook och nu har vi massor av kommentarer på facebook, lite komiskt eftersom jag själv inte är den som kommenterar relationsstatusuppdateringar (ett bra ord om man vill hänga gubbe, haha), inte ens gilla dem. Men min blev tydligen otroligt uppskattad! Jag har aldrig haft en offentlig facebook-relation mer än när jag och kompisen var "gifta" för att jävlas med en av hans bekanta. Det varade i en dag.


Anyway, nu är vi tillsammans så Olof är pojkvän och jag är flickvän.  

 
 
Ingen bild

Martin

8 april 2011 18:31

Trycker på gilla knappen här istället:)
Ha en underbar helg i stockholm!

Dream Maddo

8 april 2011 19:56

Tack :)
Ha en superbra helg!

 
Vivi

Vivi

11 april 2011 12:47

Det är så tråkigt att folk gör så för stämplar på ett förhållande orsakar ofta bara onödig stress & press. Däremot kan det ändå vara skönt att sinsemellan få någon bekräftelse om vart man är på väg i förhållandet efter ett tag ;)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

13 april 2011 15:16

Äsch, vi har vetat vart det är på väg men inte kännt att det varit viktigt med titel "flickvän" och "pojkvän". Det känns fortfarande konstigt att kalla Olof för pojkvän och inte Olof... Wierd! :)

Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se