Jag helt enkelt.

Alla inlägg under mars 2011

Av Dream Maddo - 3 mars 2011 15:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

...

Av Dream Maddo - 3 mars 2011 11:45

Motivation sökes.

Av Dream Maddo - 2 mars 2011 19:12

Att jag står för äkta vara är det väl knappast någon som missat? Jag tycker inte att jag ska behöva leta efter ingredienser. Att en majonäs ska innehålla just vad en majonäs ska innehålla och att... en choklad med blåbärssmak faktiskt ska innehålla blåbär! Ja, det är den senaste debatten som förs. Cloettas uttalande på diskussionen om att deras nya kexchoklad med blåbär inte innehåller blåbär är:


”Tro inte att det är blåbär i chokladen, vi bara låtsas.”


...och det är svårt att känna sig dum inför detta när man faktiskt tror att det finns blådär i kexchoklad blåbär, om än extremt lite! Att livsmedelsverket dessutom anser att det är okej tycker jag är allt annat än okej. Det är ju pinsamt! Livsmedelsverket som folk har sådant förtroende för, vars rekommendationer följs på sjukhus, äldreboenden, funktionshinderboeden, dietister, av läkare och många många fler. Det gör mig ledsen att se sånt här.


Följ debatten på äkta vara.


Jag förespråkar Äkta Vara.

 

I övrigt måste jag få säga att jag haft en bra dag. Jag har storstädat i rummet och trots att alla som såg min förra möblering av rummet uttalat sig positivt om det så kände jag att det inte passade mig. Jag har ändrat om i rummet igen. Det är väl ändå jag som ska trivas?


Sen har jag varit ute och promenerat en timme med Tessan och då hände en sån udda sak på vägen hem! Jag och söt gick och tjötade och Tessan drog mot söt så jag släppte kopplet så det släpade efter Tessan. Hon var så trött och hade sin boll så det va ganska lugnt. Vi går förbi ett hus som har en inhängnad runt huset och precis när vi kommit mot slutet av staketet/inhängnaden kommer två bruna stora hundar dunsande, skällande och springer....rakt in i staketet. Det såg riktigt skoj ut. Tänk er Pluto som springer mot ett staket och sen tar det tvärstopp - så såg det ut fast med två STORA hundar. Haha.


Anyway. De skäller på Tessan och hon lägger försiktigt ner sin boll (som hon hade i munnen) går fram till dem och skäller. Det lamaste skall jag hört från henne. Visst vet jag att man inte ska tillåta skall men idag orkade jag inte ta en dust så jag gick fram, tog i kopplet och då slutar Tessan. Tar sin boll. Följer med mig och söt. Idag älskar jag min hund. Egentligen älskar jag henne varje dag men idag känner jag det också!


Nu har jag fått i mig mat i magen, handlat tvättmedel och tvättat två maskiner tvätt. Ska ner i stugan och kolla om det är lite torrt där nere. Vet inte om jag vågar satsa på att torka tvätten i en halvtimme sen också? För tror maskinerna stängs av kl 20:00... Svårt val!

Av Dream Maddo - 1 mars 2011 19:35

Jag är ledsen alla söta bloggisar men jag orkar verkligen inte! Ja, svara på kommentarer alltså.. Idag var jag med söta Kickan vid Härlanda tjärn för att se underbara Nova åka skridskor och sötgurkan Tessan halka på rumpan när hon jagade bollen på isen. En underbar syn. Kickans sambo var med och vi passade på att grilla korv (otroligt underskattat) och äta Tom & Jerry-kex samt grilla kanelgifflar (det står ju att de blir godare uppvärmda?) på det tog vi oss te och varm choklad. Är inte livet underbart så säg! Jag har åtminstone haft en grymt bra dag och jag är så förbaskat trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Bilder blev det inte heller många av eftersom jag passade på att njuta av dagen istället.


Tessan var så trött efteråt att man kunde känna hur hon slappnade av i famnen på mig i bilen. Det är kärlek på hög nivå. Jag ska försöka få lite pejl på rutiner här hemma också. Just nu ser det ut i lägenheten såsom jag mår ungefär. Lite lagom kaos och utan energi att göra något vettigt. Jag sa aldrig att jag mår dåligt, det är bara lite kaos!


  

Att ha Tessan i knät är underbart!

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards