Jag helt enkelt.

Alla inlägg under mars 2011

Av Dream Maddo - 10 mars 2011 12:37

Detta väder kan få vem som helst deprimerad. Jag skämtar fan inte! Jag är så less på det. I tisdags hade jag vårbyxor på mig och det var hur skönt som helst. Igår kom det snö och termobyxorna åkte på.  Idag är det snöblandat regn och gummistövlarna är på. Men ingenting skyddar mot den där jävla bitande kylan. Och jaa, jag är på dåligt humör!


Jag va hos läkaren i morse med lista på vad jag ska kolla upp. Det är väl någorlunda fixat nu. Men dyrt, såklart!


Sen åkte jag förbi körskolan och det va lite mer positivt. Men det orkar jag inte dra nu. Så jag har ljuspunkter, men jag ska bara äta först... behöver... energi...


För er som vill ha något popsitivt så kan ni ju spåna på vivis senaste kap. Jag är så jävla avundsjuk så det finns inte!

Av Dream Maddo - 9 mars 2011 21:46

Idag hade vi en slappisdag. Vilket gick hur bra som helst...till eftermiddagen. Då lessnade på Tessan på att slappa och tyckte att vi skulle leka, leka, leka. Att jag aldrig lär mig?!


Igår va vi ute med Madde och Troja i tre timmar, kan inte hundrackarn bli ordentligt trött?! Efter promenaden med Troja och Madde begav vi oss till Madde för att påbörja hennes praktik. Hon gör naglar nu nämligen. Bor du i eller utanför Göteborg så finns damen i Särö och gör naglar för ynka 250kr. Definitivt värt priset. Gelenaglar är det som gäller.


 

Vi började med att fila till mina naglar.   


    

Utprovning at tippar (förlängning)  


 

Sen sattes tipparna på med lim.  


Med den rosa (ser lite röd ut på bilden) klipptes naglarna till.  


Påsättning av gele och mönster sker med den fina lilla penseln, sen in i uv-lampan! 


Slutprodukten, sjukt nöjd! Jag har själv bestämmt färg och mönster.  


Madde gör som sagt naglar för ynka 250kr så passa på! 

Ring; 073 652 64 66, eller maila; madelenes.naglar@hotmail.com

Av Dream Maddo - 9 mars 2011 12:31

Jag beställde ingen snö!!! Snacka om att tappa motivationen, usch och blä och tvi och plugga på detta? Ska berätta om min underbara dag jag hade igår, men det får bli senare. Ska sätta mig och kolla på tema 2. Hade varit skönt att behålla snittet på två uppgifter/dag i skolan.


Två om dagen är väl bra för magen?

Av Dream Maddo - 7 mars 2011 21:36

Jag vet att flexi är skit men ibland är det skönt. På denna gräsplätt kissar Tessan gärna och jag har då ett par meter på mig att gå medan hon kissar så kan hon springa ikapp. Eftersom förra flexit gick sönder av konstiga anledningar och vederbörande inte kände för att köpa nytt/ge pengar så har jag nu satsat på ett eget flexi!


Bilden är från i lördags, kan ju lätt meddela att söndagen var en mer underbar dag som tog bort lite mer snö...som ni ändå inte ser på bilden! Muhahaha. Välkommen till Göteborg. Skrattar? Jag? Näää.... kanske lite. Hihi. Bara för jag vet att de flesta som läser bloggen bor i städer ovanför Göteborg där snön ännu ligger. Tycker ni fortfarande det töar hos er? Hihi.


Tessan njuter av gräs. Ett sätt att njuta är att rulla sig i gräset, här har hon precis rullat ett varv. Någon annan som gillar våren lika mycket?  

Av Dream Maddo - 7 mars 2011 16:08

Sitter på balkongen med datorn i knät på en laptopbräda och avnjuter en kopp te. Emellanåt kommer molnen och täcker över min sol. Hunden ligger vid fötterna. Hon är nog trött efter gårdagens tretimmarspromenad i solen. Härligt tycker jag. Har gjort en del idag men ibland tränger sig ångesten på trots allt. Jag skulle vilja spendera mina dagar med att gå ut flera timmar, oavsett väder. Ändå säger det stopp ibland. Idag är en sån dag. Tessan har visserligen fått två 40-minuters redan så hon överlever men jag önskar jag hade mer ork.


Idag på listan stod att ringa massa samtal. Egentligen ville jag plugga också men det har jag inte gett mig in på. Ringt körskolan, fixat friskvårdsintyg inför körskolan, ringt csn angående fribeloppet, beslutat semester, mailat och ringt samordnaren, bytt vårdcentral, bokat tid på vårdcentralen för att kolla upp massa skit i kroppen. Ringde vännen också för att kolla lite saker och bolla men det gick sådär.. Men det löser sig nog.


Tessan har satt sig upp och tigger uppmärksamhet. Hon är söt. Hon har inte skällt på någon hund alls på två dagar. Eller, igår och hittills idag.


Tessan sitter brevid mig på balkongen.

Myspys (om man bortser från hennes gnäll emellanåt... PMS-tant, haha)  

Av Dream Maddo - 7 mars 2011 13:54

Jag menade ju inget illa.. Ändå blev det så fel... Och nu gör det ont i hjärtat. Tänka på mig själv, kompisen, Tessan... jag kan inte ta hänsyn till alla i denna situation. Så hur jag än gör måste jag såra någon...

Av Dream Maddo - 6 mars 2011 20:40

Nu ska jag avslöja lite till då. I mitt liv händer det ju en del emellanåt och nu har jag bestämmt mig för att äntligen ta tag i något jag velat göra länge. Jag blev, tack vare Sara (Smuppra) medlem på såna där deal-sajter för att hitta bra dealer (heter det så?) på olika bra och onödiga saker. Undrar hur många gånger jag ångrat mig eftersom mailkorgen fyllts med mail. Men idag, när jag tänkt slänga skiten utan att titta men ändå läste ämnesraden: "64% rabatt MC-paket eller B-Körkort-paket!" Plötsligt hade jag öppnat mailet och ringt Nina och Sandra och nu har jag visst tagit dealen så 2011 blir mitt körkortsår. Helt galet. Pengar? Nej, men det löser sig..


Sen var det köket ja! Inledningsvis vill jag visa mitt fina engagemang med ljus. Tre är ju gyllene inredningssiffran så... Tre ljus!


  

Ljus och mys i köket.


Ja, ni kanske förstått att jag bryter från normen med mitt köksbord?


  

Lila-svart köksbord!

 

Jag anser att man ska våga chansa med färger så här är mitt lila köksbord. Snyggt om du frågar mig. Och det är väl mig du frågar?


Av Dream Maddo - 6 mars 2011 10:06

Jag har gett mig in i något helt galet och allt är Saras (Smuppras) fel! Berättar mer när jag smält hela grejjen. Galet....helt sjukt! Galet. Otroligt. Osannolikt. Herregud..

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards