Jag helt enkelt.

Alla inlägg under mars 2011

Av Dream Maddo - 16 mars 2011 15:28

Nu kära läsare ska jag avslöja vad som såg så mörkt ut igår och som jag inte ville berätta. Först måste jag ju säga att resan till Stockholm gick bra. Tre svarta hundar på tåget kan inte vara vanligt? Av tre möjliga dessutom!



Inatt sov vi väl sådär. Första natten hos någon är väl aldrig en höjdare? Tidsperspektivet försvinner på något sätt. Och vet ni? Olof sa aldrig att han bor på samma gata som en djuraffär!!! Detta är livsfarligt. Hujja..


Jaja... jag SKA berätta!! Hihi.


     


För visst ser det väl svart ut..? Och svart är väl ändå mörkt? Hihi. Ser ni hur mycket håret växt? Jäkla ogräs!

Av Dream Maddo - 15 mars 2011 13:42

När en kompis säger att denne ska ta körkort.. vad säger du då? Jo, att de ska säga till vart och när så att de kan hålla sig borta. Höhö. Oj, så roligt! Bor du i en annan stad än vederbörande? Ja, då säger du att det kommer gå så bra så. Jag gör precis samma sak! Men usch så tråkigt det är att höra kommentaren om att de ska hålla sig borta efter ett tag... "Det va ju ett skämt"...Ja, men tillslut blir det mer vardag än skämt och du vet väl hur less man kan bli på vardagen? Jag väljer att fokusera på de som säger att det kommer gå bra och på de som jag kört med som säger att det faktiskt är bra, för att vara ny bakom ratten. Snart blir det väl kommentarer som; "Det artar sig" och "nu går det ju riktigt bra" och tillslut kommer frågan; "När är uppkörningen?"


Men först ska jag bara få lite fler frågor om vart och när så folk kan hålla sig undan... Oh, kanske kan be någon ta kort på mig när jag kör nästa gång? Så ni får se en stilig Maddo bakom ratten!

Av Dream Maddo - 15 mars 2011 13:25

Man betalar i förskott på min körskola. Så nu har jag tagit ett paketpris på 20 körlektioner. Summan har ni ju redan sett i titeln. Ja, det är ju inte gratis att leva. Lite orolig över sommaren är jag men det får lösa sig. Måste jobba lite till.


Annars är det en finfin dag med solsken och värme. Va ute med vovsingarna och det gick superbra! Så skönt  när solen visar sig. Men snart blir det svart igen. Hihi.

Av Dream Maddo - 14 mars 2011 15:00

Jag ser de där blogg-reklamerna.. Hur viktigt är det att vi är så himla mycket? Att vi kan göra så mycket? Jag kan massor men inte mår jag bättre för det. Jag har en bred kompetens men vad hjälper det om jag inte tror på mig själv? Fem av sju terminer på lärarprogrammet, barnskötare i grunden, sex år inom vård, omsorg och skola... Ja, jag kan. Jag älskar det. Jag trivs med det. Men jag känner inte att jag måste skryta eller vara bäst.


Jag tvekar inte en sekund på att jag kommer klara av att ta körkortet för jag tror på mig själv. Och DET är det viktigaste. Många gånger har jag tvekat på mig själv men de gånger jag trott på mig själv har jag klarat mig. En tenta har jag kuggat på, då hade jag redan bestämmt mig för att hoppa av lärarprogrammet men gjorde tentan ändå. Motivation? Nej, inte direkt.. Jag klarade tentan med kost, något jag sagt att jag aldrig skulle göra men nu var jag ju intresserad i det läget. Jag kan allt om jag vill men jag vill inte allt. Jag vill trivas med mitt liv. Inte ha massa titlar.


  

Ska jag ha någon titel vill jag ha någon titel som innefattar

kunskap om både djur och människor.

Av Dream Maddo - 14 mars 2011 12:17
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 11 mars 2011 12:36

Jag har insett att jag avskyr att packa för det tar alltid mer plats än man tänkt.. Så har jag insett att min älskade väska är jättestor. Jag tvekade länge på att köpa den storleken och tänkte köpa en mindre så jag är arg på mig själv. Väskan var visserligen bra i Umeå och den är skitsnygg men...stor! Ingen bra dag att packa på men när ska jag annars packa? Så mycket bör idag att jag går under. Ska bli skönt att komma till jobbet för lite avslappning. Sen är det bara inse att helgen börjar efter det.


Bör plugga.

Bör fixa hemma.

Bör äta.

Bör..

bör..

bör..


Av Dream Maddo - 10 mars 2011 21:26

Oj.. så nostalgisk jag blev nu! Jag har länge velat ha fotografier på Tessan på väggarna. Så jag kollar bilder sen hon kom hit. Och så hon vuxit. I blicken. Gråa hår och... vi har blivit ett. Min älskade hund. Nästan så man blir tårögd! Undrar hur många gånger jag tänkt dumma tankar om henne. Sagt att jag inte orkar. Men ändå orkar jag. För hon har något... något speciellt som gör att det är värt att kämpa. Det är väl ändå kärlek?


Plötsligt slår det mig att vi haft en lång resa...här är första tågresan.

Egentligen har vi väl haft flera resor?

Av Dream Maddo - 10 mars 2011 15:08

I söndags tog jag dealen om körkortet. I måndags ringde jag körskolan. I tisdags bokade jag handledarkursen. I onsdags betalade jag kursen. Idag va jag på skolan och kollade med möjligheten att få synundersökning gjord. På lördag ska jag gå handledningen. På tisdag ska jag göra synundersökningen och sen väntar jag på körtillståndet. 29:e börjar teorilektionerna. Jag tänkte satsa på 20 körlektioner till att börja med.


Alla har åsikter och tankar om hur man ska göra och jag känner mig bara förvirrad. Jag skulle behöva tid att smälta allt som hittils varit. Jag räknar med att ha körkortet till sommaren. Sju veckor från teoristart anser jag att jag borde vara relativt redo. Teori och praktik parallellt. Nu har ni all info jag har om körkortet. Låt mig vila från det lite nu...


Jag tar en sak åt gången. Jag har ju rätt mycket som sker i mitt liv just nu och ibland känner jag att det är mer frågor än lugn och ro. Just nu vill jag vara den som ställer frågorna, inte den som svarar. Det är självklart jätteroligt att jag ska ta detta steg men allt är nytt och påfrestande.

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards