Jag helt enkelt.

Alla inlägg under mars 2011

Av Dream Maddo - 20 mars 2011 22:16


 

Lägger jag upp en film från helgens utgång är det ju nästan som om du var med! Nu kan ni skylla bakfyllan på utgången! Haha.

Av Dream Maddo - 19 mars 2011 12:22

När Olof kom hem igår drog vi direkt till bolaget. Alltså... Systembolaget. Vi skulle dricka under kvällen och behövde drickan! Sagt och gjort. Sen gjordes mat och se så mysigt vi hade det:


  

Två fredagströttisar.


  

mmm...cube!

 

Men... nu hände något?



Kan det verkligen vara så..?


  


Är det verkligen utgång på gång?


   Nöjd med kvällens look.


  


Av Dream Maddo - 18 mars 2011 15:00

Idag fick jag ett sms om att ses nästa vecka, när jag är tillbaka till Göteborg. Självklart tyckte jag eftersom jag sagt nej till jobb den veckan för att komma tillbaka i lugn och ro. Tittade i kalendern och insåg att jag gör min Risk-1:a på fredag nästa vecka. GAH! Jag ska ta körkort!

Av Dream Maddo - 18 mars 2011 08:32


Titta vilka fina blommor som står på vardagsrumsbordet! När Olof kom hem igår va han trött, han hade fått jobba över (för att få sluta tidigare idag) så jag tyckte han behövde piggas upp. Jag köpte blommor och en vas till honom. Tyvärr är jag inte så bra på blommor så för mig heter dessa blommor: Vita blommor. Bra va? Haha. Nedanstående bild är två olika redigeringar av samma bild. Tycker de blev så otroligt olikt lika varandra. Jag gillar 1:a bilden bäst tror jag, fast... 2:a bilden är också fin. Men den är mer en bild för mig. Vilken gillar du bäst?


 

Flowerpower.

 

Jag älskar närbilder på blommor.     

Av Dream Maddo - 18 mars 2011 08:07
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dream Maddo - 17 mars 2011 17:23

Nu har jag städat massor i lägenheten. Kläder slängda överallt är nu lokaliserade till sovrummet där Olof får rensa bland dem. Högarna är desamma som tidigare så om han skulle kommentera det så vet jag vad som kommer vartifrån. Småsaker och papper är fixade till ett samlat ställe; småsaker i en låda och papper i en hög. För att han inte ska bli av med det finns en påse så han kan rensa. Jag har plockat pantflaskor från skafferiet och lagt i en påse (nej, det räckte inte... får köpa påsar sen!). Jag har diskat gårdagens disk och plockat ur diskstället, självklart har jag hunnit äta också så det är ny disk... DOH! Men den hinner jag göra innan Olof kommer hem för jag tänkte göra mat så det är klart när han kommer hem. Varför vågar jag göra sånt här när han sagt att han inte vill att jag ska städa hos honom? Jo, för nu skrev jag på facebook att jag va rastlös och han svarade att jag fick städa hans lägenhet. Sagt och gjort. Tror ni han blir förvånad?


Sen finns det såna här saker jag avskyr, det är SÅ tråkigt att dammsuga och skura golv. Det får Olof göra själv! Sådeså. Hihi. Ååh, jag vill ha bild på oss två tillsammans så jag kan visa er... får bli i ett annat inlägg!



...och jag VET att jag  är välkommen till er sen! *ler*

Av Dream Maddo - 17 mars 2011 13:40

Jag ska ta mig i kragen och svara på era kommentarer. Allt som oftast kommer jag in till er, läser men orkar inte svara. Tänker att ni finns kvar ändå! Och det gör ni ju i regel också. Skönt va?


Oro om varför jag har ett dolt inlägg verkar finnas och jag måste berätta för er att allt är bra mellan mig och Olof. Ni behöver absolut inte vara oroliga! Han är ute och jobbar om dagarna och jag tar Tessan och försöker plugga.  Motivationen tryter lite just nu i brist på lärare och känsla av sammanhang (Även kallat KASAM). Jag behöver nog en liten påminnelse om varför jag studerar det jag gör.


Olof sa när jag kom "Mitt hem, mina regler" och jag frågade honom då vad vi skulle äta dagen efter "Maten kan du iof få ta hand om" fick jag som svar. Igår planerade jag torsk, potatis och äggsås men det röstades ner. Jag skulle ju ta hand om maten?! Hihi. Ja, ni hör att jag har det rätt bra ändå? Ikväll blir det antingen pannbiffar, potatis och brunsås eller panerad fisk med potatis och remouladsås. Egentligen har vi sagt fisk men jag hade tagit fram köttfärs från frysen igår.. Men det borde väl klara sig till imorgon? Jag har ett sug efter remouladsås. Egentligen skulle jag vilja göra egen men så seriösa är vi inte idag.


Idag har Rastlös AB varit på besök hos mig. Egentligen har jag massor att göra; Läsa klart studentlitteraturen, läsa teori, läsa mental hundträning.... men jag orkar inte med måsten idag! Se på film känns lite segt.


Olofs klocka ringer kvart i sju på morgonen och då har jag svårt att somna om, vilket innebär att jag vaknar kvart i sju. På gott och ont. Idag gick jag och Tessan ut och joggade lite. Det var skönare än jag trodde. Synd bara för all snö i Stockholm. De har betydligt mycket mer snö än Göteborg. Även om det är mycket kalmark här också. Mitt på dagen är jag trött och slumrar en stund på soffan. I sängen kan jag inte riktigt slappna av, det känns inte rätt att somna på dagen. Jag behöver nog komma lite till ro.


Idag har jag passat på att diska, damma och vika kläder. Jag är helt säker på att det inte kommer uppskattas av Olof (hans hem...hans regler, haha) men Rastlös AB var ju på besök. Vad gör man inte?


Visst kom jag upp i tisdags men det va i princip bara komma upp och sen sova, igår handlade vi mat så dagen försvann då också eftersom Olof jobbar om dagarna. Foton vill ni ha också vet jag. På Olofs mobil finns två bilder men den är med honom på hans jobb och jag har inte tagit några bilder faktiskt.


På tåget hit träffade jag en trevlig och intressant kvinna. Hennes son hade gått bort för tio år sen. Han skulle vara lika gammal som mig om han inte gått bort. Det var lite tungt att höra. Speciellt efter att ha sett filmen "Raise your voice" med Hillary Duff som är en storfavorit för mig. Men det blev lite mycket att tänka på. Speciellt  när han va samma årgång som jag...


Av Dream Maddo - 16 mars 2011 16:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skapa flashcards