Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Maddo the dogwhisper

Av Dream Maddo - 30 mars 2011 21:51

Jag är lite småkåt på att gå på promenad med flera hundar. Cesar Millan säger att alla kan och då kan väl jag också? Så det har blivit en grej, att Tessan ska vara med många hundar och att jag ska klara av alla hundar samtidigt. Power to the people! Jag känner mig lite som en egen dogwhisper när jag tar hundarna och går. Typ som här;  Tack till Pernilla som filmade!
 

 
 
Ingen bild

Martin

31 mars 2011 22:12

Vilken finfin filmsnutt. En riktig dog whisper!:)

Dream Maddo

2 april 2011 09:05

Hihi, tack! =)

 
Anna

Anna

1 april 2011 00:24

Ska du låna tre pudlar också?;) Jag skulle bli ganska imponerad om du klarade dom plus de där tre!!! :) Fast om någon skulle klara det vore det nog du min vän!! Det ser ju så himla bra ut!!! Kramar!!!

http://gandie.blogg.se

Dream Maddo

2 april 2011 09:07

Klart jag klarar det! Man lägger till en hund i taget bara.. ;) Lite kämpigt i början men sen så.. ;) Lättare med fler hundar, om de trivs, för då är det en flock och jag behöver bara hävda min roll som ledare :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se