Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 mars 2011

Sol, vind och...

Av Dream Maddo - 26 mars 2011 17:52

ja, egentligen är det ju vatten men vi körde grill! Vi tog oss till Slottsskogen där vi grillade med Memmelelle och Nova. Tessis var med och självklart Kryddan och Kickan...och jag! En kall men härlig dag. Vi frös så mycket att vi tillslut tog oss hem till mig, satte oss i eftermiddagssolen på min inglasade balkong. Där la vi ut en filt till kidsen så de kunde ha picknick fortfarande och vi vuxna satte oss på stolar och åt varma gifflar. Riktigt trevligt var det och Memmelelle somnade tillslut i min famn av utmattning. Rosiga kinder och solsken i blick, nu börjar jag förstå vad som menas för det är just så  barnen såg ut! Och så trötta de var!


Nu vankas det middag här, Kryddan fixar som vanligt maten vilket är riktigt skönt. Tessan är trött och jag själv då? Jo, tröttheten börjar slå för mig också!


  

Lek med Tessis

 

  Underbara hund och älskade ungar.

 

 


  Spökbarnen!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

27 mars 2011 00:50

Vilken härlig dag ni har haft!! Här var det också jättekallt i blåsten, men vi gjorde som ni, var ute ändå! :)
Härliga bilder, visst är det häftigt när barn och djur kommer ihop, de verkar ha ett särskilt band på något sätt.
Kramar!!

http://gandie.blogg.se

Dream Maddo

27 mars 2011 09:14

Ut ska man ändå! Men när det va vindstilla va det ju skitskönt! ...så kom blåsten några sekunder senare igen..! :P

 
kickan

kickan

27 mars 2011 07:52

blir alldeles varm i hj'rtat

http://juliusson.bloggagratis.se

Dream Maddo

27 mars 2011 09:13

Jaa, man blir så otroligt glad! Tack för idag mitt hjärta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se