Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 mars 2011

Först borde jag...

Av Dream Maddo - 26 mars 2011 09:43

Fick SMS av Kickan idag där hon peppade mig att dra ut och springa. Och fy för Göteborgsluften, den är ju så jäkla kylig i halsen. Andas isbitar fastän det är varmt! Illa. Men ut kom jag och jag sprang lite granna, tills jag höll på att tuppa av (säkert tio  meter!). Målet med dagen är att dra till slottsskogen för att grilla med Kickan, Kryddan och deras småttingar samt min skit till hund. Men först borde jag väl duscha..?

 
ANNONS
 
Anna

Anna

27 mars 2011 00:47

Hmmm, låter som en bra grej att ta en rengöring efter ett sådant otroligt jobbigt pass.... ;) Hehe.

http://gandie.blogg.se

Dream Maddo

27 mars 2011 09:18

Ellerhur! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se