Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 mars 2011

Kostnad: 10 000 kr

Av Dream Maddo - 15 mars 2011 13:25

Man betalar i förskott på min körskola. Så nu har jag tagit ett paketpris på 20 körlektioner. Summan har ni ju redan sett i titeln. Ja, det är ju inte gratis att leva. Lite orolig över sommaren är jag men det får lösa sig. Måste jobba lite till.


Annars är det en finfin dag med solsken och värme. Va ute med vovsingarna och det gick superbra! Så skönt  när solen visar sig. Men snart blir det svart igen. Hihi.

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

15 mars 2011 14:50

Ohhh jag minns... så dyrt så dyrt :( det är faktiskt rätt skamligt att det är så dyrt tycker jag! ...mebn i slutändan så är det faktiskt värt det :)

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

15 mars 2011 15:20

SVINDYRT!! Man kanske ska starta bilskola sen? Verkar finnas stora pengar att tjäna ^^

 
Anna

Anna

15 mars 2011 23:42

Huga vad mycket pengar så där på en gång!! Men en investering för framtiden så klart!! :)
Jag här kommer våren så sakterliga också, tog ju kort på snödropparna igår, jag la ju ut det på FB så alla kunde njuta... ;) :) Kramar!!!

http://gandie.blogg.se

Dream Maddo

17 mars 2011 14:27

Jag såg dina bilder! :)

Jo, pengarna känns i plånboken för en student kan jag ju lugnt säga. Men det är en investering ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se