Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Strävan efter flest titlar.

Av Dream Maddo - 14 mars 2011 15:00

Jag ser de där blogg-reklamerna.. Hur viktigt är det att vi är så himla mycket? Att vi kan göra så mycket? Jag kan massor men inte mår jag bättre för det. Jag har en bred kompetens men vad hjälper det om jag inte tror på mig själv? Fem av sju terminer på lärarprogrammet, barnskötare i grunden, sex år inom vård, omsorg och skola... Ja, jag kan. Jag älskar det. Jag trivs med det. Men jag känner inte att jag måste skryta eller vara bäst.


Jag tvekar inte en sekund på att jag kommer klara av att ta körkortet för jag tror på mig själv. Och DET är det viktigaste. Många gånger har jag tvekat på mig själv men de gånger jag trott på mig själv har jag klarat mig. En tenta har jag kuggat på, då hade jag redan bestämmt mig för att hoppa av lärarprogrammet men gjorde tentan ändå. Motivation? Nej, inte direkt.. Jag klarade tentan med kost, något jag sagt att jag aldrig skulle göra men nu var jag ju intresserad i det läget. Jag kan allt om jag vill men jag vill inte allt. Jag vill trivas med mitt liv. Inte ha massa titlar.


  

Ska jag ha någon titel vill jag ha någon titel som innefattar

kunskap om både djur och människor.

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

14 mars 2011 15:50

Jag håller med du, jag tycker ibland det jagas så mycket, man ska ha allt i dagens samhålle... förhållande utbildning jobb rest osv osv.
Det blir för mycket och gör det gör en inte till en bättre person för det!

Jag lovar att du ite behöver kommentera en massa, det finns en massa andra saker du behöver lägga energi på. Missförstå mig rätt, jag blir alltid glad när du skriver, men jag förstår när du inte gör det och tycker det är bra om du prioriterar annat först ;)

Jag har itne fått den ännu, men lovar rappotera när den kommit ;)
Hör av dig om du ångrar dig med CDromen :)
Oj lång kommentar :P
Kramar

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

15 mars 2011 14:30

Varför kan vi inte bara ta tillvara på våra olika egenskaper?

Kramar!

 
Sussi

Sussi

14 mars 2011 21:48

Jag tvivlar inte heller på att du kommer klara körkortet :)
Allt är bara en fråga om att bestämma sig. Precis som det är med alla beslut här i världen. Vissa tar bara lite längre tid att uppnå!

Sv. Jag har faktiskt lyckats gått på Ikea utan att handla en gång!! ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

15 mars 2011 14:31

HURRA HURRA HURRA HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se