Jag helt enkelt.

Alla inlägg under februari 2011

Av Dream Maddo - 2 februari 2011 10:57

Den sista tiden har jag haft huvudvärk och muskelvärk typ...varannan dag. Muskelvärken leder till huvudvärk och det är rätt irriterande. För det är ingen nådig huvudvärk utan en ordentlig huvudvärk. Tur det finns värktabletter, synd bara att de inte är så effektiva att de tar bort muskelspänningarna som orsakar tillståndet. Jag mår snudd på illa så ont det gör och jag vet att det bästa hade varit massage eller träning. Men det får jag inte. Jag har träningsförbud och massage är inget bra när jag inte är helt kry heller. Det börjar släppa med förkylningen, lite hosta och sånt kvar bara. Men det tär på kroppen att inte kunna göra det man vet att den mår bäst av. Det finns ju en anledning till att jag får ont och det är just för att jag inte rör mig. Promenader är inte ultimat för jag får väldigt ont i axelpartiet under en lång promenad... något fel är det på musklerna, men vad?


Idag kommer Madde hit och det blir najs. Det är första gången hon är här så jag funderar på att diska det där berget i köket och dammsuga hallen. Ta bort julsakerna som ligger i en hög i köket så att Troja inte äter upp mina chabby chic-julgranskulor! Det kommer bli myspys men nu ska jag skynda för hon kommer om 40 minuter!!!

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards