Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

Bra men tröttsam helg.

Av Dream Maddo - 27 februari 2011 22:21

Helgen har verkligen varit helt underbar. Jag är sjukt trött nu. Att ha två olika besök, två hundar och bästa kompisen som fyller år är en sak i sig. Att ha en besökande som visar sig bli sjuk med hög feber och allt vad det hör till att vara sjuk och därefter blir andra besökets dotter sjuk och spyr... ja, då blir det massor! Men jag har passat på att njuta av min helg ändå.


  

Långpromenader med hundarna.

 

Till att börja med har jag promenerat en del med hundarna. Gosat en himla massa med barnet som blev sjukt och tjötat en del med mina besök.


  

Härligt att dela promenaden med någon!

 

Jag har insett hur trevligt det är att ha någon att promenera med. Hundarna i all ära men insikten om hur tungt det är att ha hund själv har slagit till. Kanske har det att göra med att det varit så mycket jobb med Tessan eller så har det att göra med ekonomiska aspekter men högst troligt en kombination av allt som hör djur till.


  

En trött Max släpar efter på promenaden.

 

Nu går helgen mot sitt slut och jag måste säga att jag längtar efter lite lugn och ro. Men det kommer fler helger i livet som kan bringa just lugn och ro. Nu går ögonen nästan i kors och jag önskar mig självputsande glasögon, fy så skitiga de är! Och så social jag är mot besöket som är kvar till imorgon. Vi sitter vid varsin dator. Haha.


Tessan ligger helt däckad i soffan. En helg med en annan hund tar på krafterna och nu dröjer det nog innan vi gör om det! Men vad vet jag om det..?


  

Tillslut kunde hundarna slappna av ihop.

 
 
Vivi

Vivi

28 februari 2011 09:14

Oj, du har verkligen haft fullt upp!
Du har ju varit matte, värdinna och sjuksköteska allt på samma helg.
Hoppas att du får bli lite ompysslad snart du med !
Kramar

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:27

Japp, är riktigt tröttis nu =)

 
Anna

Anna

28 februari 2011 17:53

Härliga bilder!! :) Du har kommit väldigt långt med Tessan som är så lugn med en annan hund i huset, det skulle aldrig funka här!! Men så har jag ju redan en flock, så att säga... ;) Kramar!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:27

Ah, min hund har inte mycket till val: Acceptera eller acceptera är Tessans valmöjligheter.. ;)

 
Sussi

Sussi

28 februari 2011 21:42

Så trist att det blev sjukdomar som förstörde lite. Skönt att du höll dig frisk och kunde ta hand om vovvarna..

Ja, det blir inte lika mycket tid för bloggen nu. Det blir snarare att man får välja. Fritid eller blogg för arbetsdagarna blir långa då man pendlar. Jag åker hemifrån 20 i 7 på morgonen och kommer hem runt 18..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:26

Äsch då, helgen va super bra ändå =)

Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards