Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

God morgon världen!

Av Dream Maddo - 25 februari 2011 08:26


Max är trött på morgonen har jag konstaterat! Långt efter på promenaden men ändå nöjd verkar det som. Det är rätt mysigt med hans snarkande, lyckligtvis är han van vid att inte sova i sängen eller ens rummet. För att höra det när jag ska sova - nej det skulle jag inte klara av! Men det är ändå skönt att höra snarkningarna, inser hur tyst det kommer bli när han åker!

 
 
Zandra

Zandra

25 februari 2011 09:40

Jag kan säga att jag hade en sambo som snarkade som en galning i natt >.< Det är inte riktigt lika gulligt som när en hund snarkar :P

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:28

Usch, stackare! ;)

 
Anna

Anna

26 februari 2011 15:32

Hmm, du får låna min snarkande äkta hälft ett tag om du vill höra snarkningar på nätterna!!! :-D Hehehe

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:27

Han får sova i köket på hundsängen, tror du det går bra? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards