Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Storfrämmande.

Av Dream Maddo - 24 februari 2011 22:51


Nu börjar helgen som innebär fullt ös. Max har anslutit till flocken. Inatt kommer nästa besök och imorgon kommer det fler. Fullt hus helt enkelt. Myspys. Jag längtar massor! Ser fram emot denna helg. Lyckligtvis har vi kommit så långt med Tessan att andra hundar funkar. Hon älskar dem inte direkt men accepterar dem, mer än så anser jag väl inte att hon behöver göra. Max mest går omkring och låter hela tiden. Jag får ofta höra att Tessan är en tyst hund... jämför jag med Max inser jag att hon faktiskt är det. Hihi. Men Max är söt på sitt sätt.

 
 
Ingen bild

Inneboenden

24 februari 2011 23:40

Han är ju så söt! Jag vill kidnappa honom men jag tror inte Pernilla blir så glad då :)

Dream Maddo

25 februari 2011 08:02

Haha, nää och jag vet inte vart han skulle sova på nätterna för att inte störa? ^^

 
Vivi

Vivi

25 februari 2011 09:04

Vad mysigt, han ser ut som en riktig "farbror" :P låter som en också kan jag tänka *fniss fniss*
Det låter som mycket jobb att ha många hundar samtidigt, men också väldigt mysigt !

Vad skönt att boken verkade innehålla lite mer än varför :)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

2 mars 2011 20:28

Jag saknar honom faktiskt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards