Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Sengångare

Av Dream Maddo - 22 februari 2011 18:35

Idag att jag på jobbet och såg på Ice Age, tror det är tvåan. Så slog det mig att jag har en bekant som är otroligt lik sengångaren! Jag satt nästan och skrattade inombords men kände behov av att dela detta med någon för att skratta fullhjärtat. Problemet låg i att folk som inte träffat denna person skulle tycka jag va elak om jag jämförde en människa med sengångaren, så jag måste dela detta med någon som träffat vederbörande OCH sett Ice Age!

 
 
Sussi

Sussi

22 februari 2011 20:46

Jag har sett Ice Age och jag gillar sengångaren. Så antagligen skulle jag gilla din vän med ;)

Sv. Ska försöka hålla mig från något godis ända till fredagkväll.. YOU CAN DO IT!!!! ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

24 februari 2011 09:36

Haha, skickar över min bekanta till dig då! ;)

 
Anna

Anna

23 februari 2011 00:51

ASGARV!!! Sengångaren är ju bara så himla cool!!! Så det måste ju vara en helt otroligt rolig människa du jämför med!!! Hahahahahaha

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

24 februari 2011 09:37

Men man skrattar ju ÅT Sid, inte MED Sid och det är det lite tragiska.. Man vill ju skratta med kompisarna..?

 
Zandra

Zandra

23 februari 2011 10:28

Haha, vad gulligt! Men jag skulle inte bli sur om jag blev jämförd med Sid. Han är så underbar! X-D

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

24 februari 2011 09:41

Haha, jag vet inte... men alla ler ju åt Sid.. ;)

 
Vivi

Vivi

23 februari 2011 11:37

Äsh det är väl inte elakt, SID är ju jätte logisk (enligt honom själv iaf) och attans så charmig :)

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

24 februari 2011 09:32

Haha, precis - enligt honom själv! :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards