Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

bara ett kvar.

Av Dream Maddo - 21 februari 2011 14:17

Sitter nervöst och inväntar svar på mina uppgifter. Läraren verkar ha tagit till sig kritiken men jag har ännu inte fått svar på om vi har någon kursutvärdering. Kortfattat låter det mer såhär nu:


  • "... som är bra och utförligt skrivet. Håller med dig om ..."
  • "... också bra och utförligt skrivet"
  • "... bra och utförligt skrivet och du skriver väldigt bra arbeten både fakta och egna synpunkter"
  • "Ja det är verkligen en trevlig läsning med dina arbeten. har läst [...] som är som de andra bra och utförligt skrivet."
  • "...  bra och utförligt skrivet"

Nu sitter jag mest och väntar på att få sista uppgiften godkänd. Sen tänker jag ta det lugnt tills jag träffar finaste Sofie som jag ska köpa en bok av. Till nästa kurs alltså. Jag tänker köra på rätt hårt med kurserna för det kommer definitivt komma någon kurs som jag behöver extra tid på och då är det bra att ha extra tid.


  


Nu väntar jag på att söt ska komma hit och fika med mig. Borde kanske köpt något att fika när jag va på promenad med Tessan men tänkte inte alls på det. Te får duga. Ikväll ska jag verkligen komma igång med tre positiva saker om dagen.

 
 
Vivi

Vivi

21 februari 2011 15:15

Stygg dator som raderar mina kommentarer *morr* då försöker jag en gång till.. :)

Positivt är ju mysig fika med te & duktiga Maddo! Positiv kritik är ju positivt även om det kommer från en (ja vad ska man säga) ostrukturerad person. Tror lite massage & mys är på sin plats som sagt!

Jag älskade verkligen de smyckena, men jag vet bara inte när jag skulle ha på mig ett sådant halsband, jag känner mig lite för ocool för att bära ett sådant numera :)

Kramar

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

22 februari 2011 05:42

Dumma datorn! ;)

 
sandy

sandy

21 februari 2011 15:55

du kan ju baka i stället för att köpa fika =)

http://tobax.blogg.se

Dream Maddo

22 februari 2011 05:38

Ah, hade inte tillräckligt med tid bara.. :(


...och inget vaniljsocker (vad är livet utan vaniljsocker?!)

 
sara

sara

24 februari 2011 21:49

Smart av dig att beta av allt i en rasande fart nu så du har tid när du behöver extra tid sedan! Själv ligger jag efter nu. Rätt mycket. Klart jag kan ta igen det men det blir hårdkör resten av kursen. Så drygt. :-(
Kram!

http://smuppra.wordpress.com

Dream Maddo

25 februari 2011 08:03

Segt att ligga efter och speciellt med studier som dina! De är ju redan tuffa i sig liksom... :(

KRamar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards