Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Fel, fel, fel...

Av Dream Maddo - 11 februari 2011 23:23

Jag vet att jag gör ett bra jobb. Men jag känner att det är JAG som gör något fel när Tessan skäller. Vi har emellanåt så otroligt underbara stunder ihop men så kommer dessa perioder då hon inte beter sig så bra. Skäller i mötet med andra hundar är väl det dåliga beteendet. Ibland skiter hon i inkallning också men kommer alltid tillslut.


Där jag bor finns många hundägare och de flesta säger att jag kommit långt med min hund. Idag är jag inte på hundägarhumör. Vad har jag gett mig in i? Vill jag verkligen ha hund? Jag spyr på detta! Jag beställde inte en hund som skäller och visar tänder. Inte ens om det bara är mot en hund. VAD GÖR JAG FÖR FEL?!

 
ANNONS
 
ida

ida

12 februari 2011 12:35

usch ja, de kan inte vara lätt alla gånger. men som med allt annat så har du ju henne för att det är värt det i slutet :) hoppas du har en skön helg:)

http://nyveckanyttliv.bloggplatsen.se

Dream Maddo

14 februari 2011 11:40

Ja, grejjen är att det egentligen är jag som inte mått så bra så det går ut över Tessan. :(

 
Teija

Teija

12 februari 2011 15:41

Tror inte att Tessan kan ha det bättre än hos dig. Hihi, fast det vill du väl inte höra?!

Var rädd om dig du med vännen, tack för dina goa kommentarer på min blogg!

Stor bamsekram♥

http://www.varannandag.bloggplatsen.se

Dream Maddo

14 februari 2011 11:41

Tack fina du!

Kramar!

 
Anna

Anna

12 februari 2011 19:50

Inget skulle jag tro. Du tog över en äldre, ganska trasig hund, som sköter sej största delen av tiden. Du är lyckad som matte, inte tvärtom!! Gläds åt framgångarna. Massor av kramar min vän!! <3

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

14 februari 2011 11:43

Tack fina du! Det är nog en kass självkänsla som är bakom känslan för egentligen är det inte jättemycket väsen hon för jmf med förr. Men jag känner mig dålig. :(

 
Zandra

Zandra

13 februari 2011 13:03

Jag tror inte alls att du gör något fel. Du har gjort ett jättebra jobb med Tessan! Men hennes gamla beteenden är så invanda att de nog kommer att sitta i resten av livet. Men som du säger visar de sig ju bara i perioder. Då är det bara att du är mer envis än henne och visar vad som gäller. Du är jätteduktig!

På den bilden där jag har kortare svart hår hade jag bara mycket uppklippning. Hade precis lika långt hår då som nu, men de långa längderna har jag satt upp med hårnålar under de uppklippta. Så det såg ut som att jag var kortklippt :)

Jag har faktiskt varit i Göteborg 3 gånger under veckan. Men tyvärr har vi ingen rast där utan vänder bara tåget. Så man har bara 15-20 min på sig. Men jag vet ju inte hur det blir under kommande praktiker, lovar att säga till om jag har en längre rast i Gbg! :)

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

14 februari 2011 11:50

Tack söta du!

 
Sussi

Sussi

14 februari 2011 19:56

Den där känslan förstår jag verkligen vad du menar med. Såna dagar har jag med. Man kan bli så irriterad för att i nästa stund uppleva något underbart! Men att du gör något fel är jag rätt så säker på att du inte gör..

Förstår att du längtar tillbaka till spa´t. Det var helt fantastiskt. Det måste jag göra igen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

15 februari 2011 10:21

Ja, så härligt att bara få vara och inte bry sig om något när man är på spa! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se