Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 6 februari 2011

Jag tror på den goda människan.

Av Dream Maddo - 6 februari 2011 18:28

Idag tänkte jag köpa färg till mitt bord jag håller på och fixar (ett projekt jag kanske inte berättat så mycket om?). Tyvärr var det stängt idag så jag åkte till affären i onödan? Tog en promenad med Tessis i Slottsskogen istället. En timme blev det och det var riktigt skönt och välbehövt! Sen åkte vi hem. Jag tänkte gå och handla mat därefter men hittade inte min plånbok i fickan den brukar vara i. Panik. Jag gick hem och kollade hemma. Inget. Gick till spårvagnen och tänkte att jag får åka tillbaka samma väg och kolla. Hålla tummarna för att det finns goda människor. Arg på mig själv sprang jag till vagnen och gick av vid Slottsskogen för att gå "bakvägen". Väl där känner jag plånboken i fickan. Om jag var arg på mig själv innan ska vi inte diskutera hur arg jag var på mig själv vid detta tillfälle. Så jag fick åka och handla tillslut. Jag storhandlade. Väl hemma ställde jag igång med ett rejält storkok. Nu har jag köttfärssås för en vecka och likaså korvgryta. Färdigrullade köttbullar som bara är att steka. Gött!


På vägen hem fick jag stanna var tionde meter för att kassarna var så tunga. Sista biten tänkte jag på en kvinna i huset brevid som bar massa kassar strax innan jul. Jag tyckte så synd om henne så jag hjälpte henne att bära kassarna, trots att jag hade bråttom. Jag hoppades att jag skulle få samma bemötande av någon vänlig själ för jag hade riktigt ont i händerna och var extremt trött. Och plötsligt erbjuder sig en man att köra sista biten. Förstå hur glad jag var?


Väl hemma plockade jag upp mina varor, 3,4kg köttfärs, två falukorvs...vad det nu heter när de är typ runda? En bricka med korv, mjölk, grädde, grönsaker osv osv. Mest glad är jag över att ha hittat mitt favortbröd: GI-ruta. Det är otroligt sällan jag hittar det så jag köpte upp hela sortimentet. Tre paket fanns det kvar så tro inte mitt hem är fyllt med GI-rutor nu. Haha.


Nej, kort och gott: Det finns otroligt bra folk i världen och kanske är det så att man bara upptäcker det om man tror på det?

 
 
Anna

Anna

7 februari 2011 20:35

Visst är det härligt när någon vänlig själ ger en tillbaka tron på människan?
Jättebra med storkok, det gör jag också ibland, när jag orkar..
Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

8 februari 2011 23:01

Jaa verkligen! Det betydde massor för jag har ont i kroppen efter den dagen! Känns som om jag förstår hur du känner dig! ;) Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards