Jag helt enkelt.

Alla inlägg under januari 2011

Av Dream Maddo - 14 januari 2011 10:16

Pratade med underbaraste Sandra igår och hon frågade mig om vi inte började vår kurs (MHG) den 18:e januari och jag kollade upp det i bloggen. Mycket riktigt, den 18:e januari skrev jag inlägget "Vad är egentligen trygghet?" i vilken jag kort nämnde att jag börjat skolan och träffat Sandra som mest bara var "en tjej" i inlägget. Men varför nämner jag detta? Jo, den 18:e kommer jag upp till Umeå. Sandra är lycklig över vilken tid jag ankommer (tiiiidigt på morgonen) men jag tror nog hon ska hinna bli gladare på mig under tiden jag är där. Vi får se till att fira vår 1-årsdag med en kram och fika eller något sånt där man orkar med efter en lång resa med nattåg och för henne som nybliven mamma. Vi lär vara på samma våglängd på piggskalan. Nöff nöff.

Av Dream Maddo - 12 januari 2011 20:54

Idag var huvudvärken ett faktum. Sovit dåligt några dagar nu. Eller, sovit bra men lite.


Sen händer det massor i livet men jag tror jag har pejl på läget. Idag var jag  hos K och det var lite jobbigt men det borde leda till gott sen!


Jag har kommit in på omvårdnad vilket innebär att jag ska bli undersköterska. Åker till Umeå på måndag och kommer hem igen på söndag. Funderar på litteratur? Maila skolan kanske. Sen finns det ju sånt där som får mig att inte sova på natten. Positivt. Vi får se.

Av Dream Maddo - 11 januari 2011 16:17

Jag vill inte ha hund idag. Tessan åt död fågel. Springer iväg, med fågeln i käften! Då tog Ludvig Tessans boll som är för liten och lyssnade inte på "kom" och "loss"... Hundlivet är underbart!

Av Dream Maddo - 11 januari 2011 11:54

Vaknade med en hund på vardera sida. Jag kunde inte annat än ligga diagonalt i sängen. Och Ludvig, som jag passar, stal halva täcket! Det blev kallt om fötterna. Och försök flytta 40 kg sovandes hund.... njae. In med fötterna under Ludvig så va det problemet löst. Haha. Tessis låg vid huvudändan brevid mig. Myspys. Livet med hund är underbart (försök säga det till mig när jag går ut med dem sen också... jag kan behöva bli påmind då). Ska väl hoppa in i duschen snart så jag ser lite vettig ut idag. Ställde in PT-besöket för jag kände inte för att stressa. Nina ligger hemma och är supersjuk, därför är Ludvig här. Bara över dagen. Vad gör man inte för sina vänner som alltid ställer upp för en själv? Nu agerar Ludvig fotpall, det är rätt bra det också. Nu fes min fotpall, det stinker! UTRYM BYGGNADEN!

Av Dream Maddo - 8 januari 2011 12:26

Det stressar mig... livet stressar mig. Jag vill ha barn. Hund (ja, det har jag) hus, jobb, barn... barn.. barn... folk frågar en om barn mest hela tiden när man är 25år. Javisst ja, jag är 25år! Och ingenting av detta.. jo... jobb... men utöver det så är det ingenting jag har möjlighet att direkt göra själv.. eller, visst bo i hus.. själv.. lockande, not! Jag känner mig less på livet. Jag börjar känna att jag vill att något ska hända. Jag vet att jag måste lära mig att ta det lugnt och drömma.. Men jag vet inte riktigt vad jag drömmer.. allt är kaos. Fast ändå inte. Jag fattar inte så jag tror inte jag kan begära att ni ska fatta men jag har ont i magen av detta ovetandet. Hur ser min ekonomiska situation ut nästa månad? Jag vet inte. Hur ska jag bo? Vem vill ens ha mig? Varför blir det alltid såhär? Som om det inte vore nog... Varför känns det som om allt är mitt fel när jag vet att det inte är det? Vad ska jag satsa på? Hur många bollar ska jag släppa och vilka?

Av Dream Maddo - 7 januari 2011 22:17

Ett år med Tessan idag. Och idag förstod jag också varför de gav bort henne. Hon var till salu idag kan jag meddela! Men nu är det bra.


Haft besök sen i måndags och det har varit skoj, lite tomt utan sällskap nu men skönt också. Ingen inneboende hemma, hon sover borta.. På något sätt skrämmer det mig inte att ha 78 kvm själv. Jag trivs rätt bra. Gillar lägenheten. Det är väl så det ska vara?


Men men, grattis till mig och Tessis!

Av Dream Maddo - 2 januari 2011 21:58

Det här är skitjobbigt... jag har träningsabstinens. Jag behöver verkligen träna. Jag mår dåligt av att inte träna. En promenad med Tessis räcker inte. Jag behöver svettas. Jag behöver få utlopp för energi. Annars mår jag inte bra. Och just nu känner jag bara en himla massa irritation som jag vet skulle försvinna om jag fick träna. Jag önskar mig en träningsform där jag blev riktigt peppad att få ut massa skit - varje vecka! A-box kanske är något för mig trots allt? Slå... eller boxas? Jag vill känna att jag får ut skiten! Imorgon är det jobb...eftermiddag, så ingen träning... Sen får jag gäst från sthlm...hur okej känns det att lämna en gäst på eftermiddagen för att träna? Jag mår inte bra utan träning så det kanske är okej ändå.. önskar de hade pass kl 7 på morgonen men nu  är det julschemat som gäller en vecka till... Men jag har inte tränat något under jul och nyår. Även om jag borde för det får mig att må bra... Träningsabstinens!!!

Ja.

Av Dream Maddo - 1 januari 2011 18:34

Det blir ett bra år nu, det har jag bestämmt mig för.


 

Nyårsefterätten - enkelt men lyxigt gott!


Vad hade jag gjort utan mina vänner: Djuren!

Tessis fick lugnande för hon är rädd för smällarna..   

Skapa flashcards