Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

sova. jobba. äta.

Av Dream Maddo - 29 januari 2011 10:31

Jag har sovit i tolv timmar. Vaknat 2-3 gånger och då är det nog en bra natt ändå. Somnade med en sjuhelvetes huvudvärk igår. Länge sen jag hade så ont. De senaste dagarnas sjukdom har tagit på krafterna. Att inte få prata är påfrestande. Att inte göra något är ingenting som passar mig. Därför har jag gjort saker på dagarna. Jag har dragit ner på tempot dock. Nu har jag träningsförbud och tycker det är rätt jobbigt men jag får uthärda.


Det är mycket som händer i livet nu. Jag har inte riktigt koll på läget men idag ska jag jobba och det tycker jag om. Nu väntar 26 timmars jobb 13:00 - Natt - 15:00. Jag gillar de passen. Inte bara för att de genererar i pengar - vilket är positivt, utan även för att man får vara med i verksamheten och verkligen se vad man gör för brukarna. Ibland känns det som om passen är så korta att man bara kommer, lagar mat, skriver i en bok, slutar. Det gör man inte på dessa pass. Man hinner träffa och se brukarna. Det är bra. Plus att man inte behöver jobba lika många dagar när man jobbar såhär. Goood! Jag gillar mitt jobb.

 
 
Anna

Anna

29 januari 2011 18:32

Jag är ju undersköterska och skötare och har också jobbat så, jag gillade det också.. :) Tänk den som kunde jobba.... Aja, bara att gilla läget, som jag brukar säga!!
Stor kram min vän!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:01

Just idag lider jag med dig. Har muskelspänningar som sitter i axlarna. Huvudvärken är ett faktum!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se