Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Det var bra.

Av Dream Maddo - 27 januari 2011 18:44

Det blir mycket reaktioner på att jag skriver mycket igen. Tyvärr kan jag ju inte prata om saker längre och då måste jag skriva. Kroppen skriker efter träning. Och mentalt är jag helt slut som tvingas till allt annat än tal. Självklart har jag tvingats bryta tystnaden en del när det är första veckan i skolan. Men jag mår inte bra. Det enda jag vill göra är att lägga mig under täcket och sova. Sluta oroa mig för vad som händer om jag skippar livet en dag.


Jag har en klump i halsen men jag kan varken svälja ner den eller hosta upp den. Det stör mig. Jag har träningsvärk i magen av allt hostande. Det snurrar i huvudet mest hela tiden och jag är jäkligt lättirriterad.


Just nu har jag svårt att se glädjen i dagarna. Jag har ljuspunkter i livet. Idag läste jag en bok på vägen till och från skolan exempelvis. Det var skönt. Solen sken också, det var en väldigt fin dag idag. Väl hemma var jag helt slut och somnade på soffan. När jag vaknade igen hade jag ingen lust till något. Glädjen över dagen som varit var bara borta. Försvunnen.


Imorgon är det återbesök hos läkaren. Innan dess behöver jag skriva ut lite papper från skolan och sen köpa en bok. Varför kan CSN aldrig komma innan man ska köpa böckerna?

 
 
Ingen bild

Martin

27 januari 2011 19:27

Hoppas du blir frisk snart igen så kommer det att kännas bättre, iaf en hel del saker!

Dream Maddo

28 januari 2011 14:33

Jag vill bli frisk!! Nu har jag träningsförbud... men jag får prata!

 
Johanna

Johanna

27 januari 2011 19:29

Förstår det, jag skall gadda mig på onsdag :P

Vad har du och var?

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

27 januari 2011 23:17

Vaa, har du inte fått CSN-pengarna än? När får du?

Det låter inte alls bra det där. Bra att du ska tillbaka till läkaren. Förstår att det känns stressigt med skolan men du borde verkligen stanna i sängen några dagar!

http://drak.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

28 januari 2011 00:05

Vännen då... Kramar!! I massor!!! Bli kry nu!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

28 januari 2011 09:59

Förstår att du är trött och egentligen borde du nog vara hemma och kurera dig. All energi går nog åt att bekämpa sjukdomen, du får försöka vila så mycket du bara kan.
Mvh

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se