Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 januari 2011

TYSTNAD!

Av Dream Maddo - 25 januari 2011 20:17

Jag vaknade klockan tre inatt. Redan när jag la mig ner för att sova hade jag frossa. Klockan tre fanns frossan kvar, trots strumpor på fötterna och det tjocka täcket. Till och med fönstret va stängt! Klockan fyra gav jag upp att försöka somna om så jag la mig i ett bad. Vid fem hade jag hunnit bada och äta frukost. Då somnade jag gott igen. Två timmar senare ringde klockan och jag gick motvilligt upp. Det var ju så att vår toalett skulle bytas ut idag.


En otrevlig och tråkig hantverkare kom och fixade toaletten. Redan när han ringde igår insåg jag att jag inte skulle tycka om honom. Men man kan inte älska alla. Eftersom han inte insåg vad vi hade för toalett eller något så fick jag fixa hundvakt för inte kan jag gå med denna hals hur länge som helst! Inneboenden stannade hemma lite extra så hantverkaren (som va hundrädd) slapp vara själv med världens mest människolugna hund. Jag åkte till vårdcentralen och kollades i halsen, lyssnades på lungor och tog sänkan. Även en feber togs. Feber hade jag och blev ordinerad röstvila eftersom doktorn sa att det var stämbanden det lagt sig på. Host och slemlösande medicin skrevs ut och jag handlade även febernedsättande tabletter. Väl hemma satt vi vid bordet och "pratade" lite, snarare: jag skrev och de andra pratade. Tur man kan gestikulera en del så man kan få till en del snabba "vitsar". Haha.


Sen gick jag och la mig. Hundvakten tog Tessis trots att jag kommit hem. Tacka gudarna för det eftersom jag hade feberfrossa och var allmänt död. Vaknade runt fyra-snåret och kände inte alls för att göra något. Kroppen är febermör och jag är seg i huvudet. Mår inte alls bra. Tyvärr blir ingenting bättre av att klaga så jag ska inte klaga. Men tycka synd om mig själv anser jag ha full rätt till! Hihi.


Rösten? Jag får fram ord åtminstonde, det är inte lätt direkt. Ikväll börjar säsong 6 av Cesar Millans "dogwisper" på TV4+ så ni kan ju tänka er vem som ska kolla på det? Just ja! Maddo! Och när det är så är det bäst att man är tyst! Hahaha.


Imorgon kommer jag bryta röstvilan... Hoppas det går bra, vill ju inte förstöra mer än nödvändigt i kroppen. Nu ska jag chatta lite innan Cesar.

 
 
Anna

Anna

26 januari 2011 00:34

Hoppas du kan hålla dej så pass länge att rösten inte blir skadad nu vännen. Och man får VISST tycka lite synd om sej emellanåt. Krya på dej och en massa varma kramar från mej!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

26 januari 2011 08:41

Jag hostar så jag har träningsvärk i magen... *massa synd om mig* ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se