Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Förseningar och myspys.

Av Dream Maddo - 18 januari 2011 21:16

Efter ca 17 timmars tågresa är jag aningen mör. Nej förresten! 17 timmars resa. Första delresan gick bra. Till Stockholm. Sen gick det inte så bra längre. Ett godståg hade spårat ur så fick vi åka till Ånge och därifrån ta buss till Långsele, fortsätta med tåg innan vi kom till Vännäs där vi fick gå av för att åka buss till Umeå då tåget skulle köra ikapp tid. Jag har fullt överseende för att det är förseningar och jag tycker informationen varit helt okej. Förstår inte vad folk klagar på men de tycker nog om att klaga.


Nu har jag spenderat dagen med underbara Sandra och vi har passat på att fira vår ettårsdag  med en gråtande Filiph, en sovande Filiph, ätande Filiph... Javisst ja! Med varandra också! Vi tog en kort promenad och har pratat massor. Nu ligger vi döda på soffan och jag funderar på att dra mig till Sandras mamma där vi (jag och Tessan) ska sova inatt.


Bjuder på en liten bild på mig, Filiph och Tessan. Myspys.


  

 
 
Anna

Anna

19 januari 2011 00:37

Oj oj, det där klär dej min vän. ;) <3 Hoppas du får en fin vistelse där upp i det underbara Norrland!! Kramar i massor!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

20 januari 2011 16:18

Tack kära du!

 
Sussi

Sussi

20 januari 2011 22:10

Vilken mardrömsresa men det är som du säger. Det hjälper inte att klaga. Saker händer och fram kom du ju till sist..

Vilken underbar bild :)

Sv. Eller hur! Jag tycker inte heller det borde gå att låsa när det sitter en nyckel i låset. Det hade spart mycket problem ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

21 januari 2011 12:41

Åh vad mysigt att åka till Norrland! Synd att du skulle drabbas av sådana förseningar bara.
Den där urspårningen var tydligen väldigt omfattande, de skulle inte kunna släppa på trafiken igen förrän under helgen. Han som körde tåget som spårade ur körde sitt första egna pass efter utbildningen. Även om det inte är något han kan rå för känns det nog lite pinsamt :P

Jaa, ibland undrar jag om inte Hekla är en hund. För det låter nästan mer som att hon skäller när hon jamar. Fast en väldigt mesig hund i så fall, hon är så skör och lättstressad den lilla stackaren. Men ganska fjantig också ^^

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se