Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

I Tessans huvud.

Av Dream Maddo - 14 januari 2011 20:38


Jag kan inte annat än le åt Tessans bollmani. I regel har hon inga bollar inomhus men hon lyckades få tag i utebollen och den rullade under soffan när hon lekte! Stackars tös, hon har legat i en halvtimme och försökt få ut bollen. Inte hjälper det om man petar med tassen under soffan... ligga på sidan funkar inte heller. Den går inte att ta från någon av sidorna på soffan och skuttar inte fram om man gnäller på den. Tessan är inte tillräckligt stark för att flytta på soffan och inte fan kommer matte till undsättning om hon tittar på matte med supersöta hundögon samtidigt som hon gnäller och skäller. Jag undrar hur hon tänker?


 

 
ANNONS
 
jane

jane

14 januari 2011 22:44

Hej,hej. checkade lite random videos och snubblade över din. Måste bara lämna ett "tassavtryck" här. Vilken liten goding till hund du har.:) Har en boardercollie/schäfer som beter sig precis som din på videon och en massa annat bus eller ja,konstigheter. ;)Ha en bra kväll. /jeyna

http://www.jeyna.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

14 januari 2011 23:11

Jo, hon säger: Matte!! Kan du hämta bollen åt mej!!!! SNÄLLA!!!! HÄMTA DEN JÄVLA BOLLEN NU DÅ!!!! Stackars hund som inte får hjälp av matte... *asg* Massa kramar från mej!!! <3

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

15 januari 2011 15:21

Jag som trodde hon pratade med bollen? Trodde hon sa: Kom hit, snälla? Om jag låter lite ynklig kanske du kommer hit? Kom hit. Kom. KOM HIT JÄVLA BOLLJÄVEL!!!

 
Zandra

Zandra

14 januari 2011 23:38

Haha, vad söööööt! Stackars liten då, hon gråter ju nästan.

Jodå, powerwalkat har jag gjort :) Och gått långpromenader. Har kommit fram till att det är den träningsformen som passar mig bäst. Och så har jag upptäckt att jag gillar att simma :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Evelina

Evelina

15 januari 2011 11:41

Haha, precis sådär är Jussi också, men ja kan typ inte ha några bollar nära honom alls, han är så bollgalen :( Han hoppar fortfarande mot ett skåp där vi hade en boll EN gång för länge sen, och tror att det finns fler där.. Det är de första stället han går till om man busar med honom. Och har man lekt med en boll så springer han bara runt och letar sen när man slutar :P Så går typ bara att leka ute med bollar med honom :) :P

http://stillbroke.blogg.se

 
Evelina

Evelina

15 januari 2011 16:23

Nä, men kände mig så ensam och övergiven typ :(
Har som fortfarande inte hittat några "riktiga" vänner här, trots att jag bott här över ett år nu.. :( Lite tråkigt.. Men det kommer nog, måste bara hitta ett passande jobb. Hon som jag skulle på arbetsintervju hade hittat en annan innan jag fick komma på arbetsintervju, det bidrog också till "tycka synd om mig själv dagen"..
Hur är det med dig?
Kramar

http://stillbroke.blogg.se

 
Zandra

Zandra

15 januari 2011 20:38

Hehe, precis som en annan. Man vill alltid ha just den tröjan man inte hittar i garderoben ^^

Jag lyckades simma en hel bassänglängd under ytan. Hade inte trott att jag skulle klara det, men det gick :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

16 januari 2011 11:28

Jag vet vad hon tänkte.. Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll, Boll.. ;)
Samma sak brukar hände med Doris. Men vi brukar få hjälpa henne ganska fort. Hon blir väldigt ivrig och högljudd efter en stund hihi

Ja, när ska man lära sig.. Första tanken är alltid bäst! ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

20 januari 2011 16:34

Haha, det är nog så hon tänker.. :P

 
Zandra

Zandra

16 januari 2011 12:15

Jaa, har fått högsta betyg i alla ämnen hittills :) Men jag kämpar för det också. Hur det går med eltekniken nu får vi se, har ju aldrig läst sånt förut så det är svårt. Godkänd vet jag att jag blir i alla fall, så mycket har jag fattat :) Och det är ju alltid något!

Åh jag var ute och shoppade lite nya kläder i fredags. Hittade en hel del på rean. Mycket bra för en fattig student :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Evelina

Evelina

16 januari 2011 13:25

Flyttade hit för att ja träffa min man här.. Följde med en kompis hit och sen träffa jag honom, också därför jag sen flytta hit :)
Åh va gott med glassbuffé, de skulle man inte säga nej till ;) Och snart åker du mot Umeå också :) Vet inte om jag kan komma en, men får se imorn hur det blir, hoppas jag kan ta en tripp till Umeå jag med..

Kramar

http://stillbroke.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se