Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Tio år äldre, vad hände?

Av Dream Maddo - 14 januari 2011 15:45

För ett tag sen blev jag påmind om att det var tio år sen jag slutade högstadiet. Jag har längtat men också bävat för den dagen detta skulle ske. Först och främst börjar man fundera på vad man gjort de senaste tio åren. Sen skulle jag vilja visa att jag kommit någon vart. Men vart har jag kommit? Egentligen har jag kommit långt. Jag har rett ut jobbiga saker i mitt liv, flyttade ett år efter nian slutade. Jag har åkt till irland, varit på öland, åkt på spa, haft egen lägenhet, delat lägenhet, haft inneboende och så vidare... Jag har pluggat, jobbat och pluggat och jobbat men jag har inget fast jobb. Jag har gått upp och ner i vikt. Testat olika dieter och hittat min egen kost. Jag har haft kanin, marsvin, tama möss och hund. Jag har hunnit en hel del när jag börjar räkna upp vad jag gjort. Men kommer jag känna och utstråla det när jag kommer dit? Ska man gå dit? Är det verkligen så bra? Jag står i valet och kvalet. Hade någon frågat mig om en återträff för gymnasiet hade jag inte tvekat en sekund. Nu tvekar jag. Hur kommer jag må efteråt? Och varför skulle jag gå?

 
ANNONS
 
sara

sara

14 januari 2011 19:32

Hm, högstadiet var i sthlm eller hur? Du får känna efter och tänka vad det värsta som kan hända är. För om du skulle må dåligt igen efter det är det definitivt inte värt det. Å andra sidan så kanske det inte skulle vara så hemskt utan trevligt och då skulle du kanske ångra om du inte gick. Men förstår att det är svårt att bestämma hur du ska göra. Själv hade jag inte tvekat en sekund vad gäller högstadiet, men gymnasiet däremot... :-/

För övrigt. Du kommenterade och gissade på en stor händelse förut. *schh* Inte säga något, men du har rätt. I augusti smäller det men bara de närmsta vet ännu. Har inte godkänt din kommentar dock :-P
kramar

http://smuppra.wordpress.com

Dream Maddo

20 januari 2011 16:38

Jag har pratat lite med kurator om det men vi får se hur det går.

Vad roligt! =)

 
Sussi

Sussi

14 januari 2011 20:02

Det är riktigt obehagligt med återträffar. Jag brukar tveka och till och med strunta i att gå ibland. Många gånger har man ångrat sig så du kanske ska gå så du slipper få den känslan efteråt..

Sv. Jajemensan.. Nu är det 100 % som gäller från och med i måndags. Måndag till fredag. Fredagsmys hade en speciell innebörd idag och var extra mysigt :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

14 januari 2011 23:13

Jag skulle nog lyssna till hjärtat om jag vore du. Om det tar dej framåt så ska du gå, men om det drar ner dej så stanna hemma.Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

15 januari 2011 15:20

Vi får se hur jag gör, men det bestämmer jag längre fram! =) Det som får mig att må bra tror jag på ;)

 
Vivi

Vivi

18 januari 2011 14:32

Om du går dit ska du gå dit för din egen skull, för att träffa människor du är nyfiken på.
Tyvärr kan de verka som om de där träffarna är ngn slags tävling i "vem har lyckats bäst" men det är ju inte egentligen det som det handlar om.
Framgång handlar om mer än bara yrken, saker, familj osv.
Och vem har dessutom sagt att man ens måste vara framgångsrik ?!
Nej jag tycker du ska gå dit om du tror att du kan få ut ngt av det, men känner du bara en massa måsten och ångest så kan man ju lika gärna vara utan ;)

Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

20 januari 2011 16:27

Enligt kuratorn faller man lätt in i gamla spår på återträffar så jag tvekar en hel del!

Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se