Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Sovit gott?

Av Dream Maddo - 12 januari 2011 20:54

Idag var huvudvärken ett faktum. Sovit dåligt några dagar nu. Eller, sovit bra men lite.


Sen händer det massor i livet men jag tror jag har pejl på läget. Idag var jag  hos K och det var lite jobbigt men det borde leda till gott sen!


Jag har kommit in på omvårdnad vilket innebär att jag ska bli undersköterska. Åker till Umeå på måndag och kommer hem igen på söndag. Funderar på litteratur? Maila skolan kanske. Sen finns det ju sånt där som får mig att inte sova på natten. Positivt. Vi får se.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

12 januari 2011 22:41


Gott att du har kommit in på utbildningen tycker jag! Grattis.

Dream Maddo

12 januari 2011 23:09

Tack! Ugh, just nu fick jag en ordentlig down... sova kanske?

 
Ingen bild

Martin

12 januari 2011 23:27

Ja prova att sova... det ska jag göra och skulle ha gjort egentligen redan, hjärnan är mos men jag fastnade i duschen. Ibland hör sömnbristen ju ihop med att man blir värre down, hoppas det blir bättre snart vännen

Dream Maddo

14 januari 2011 10:09

Down = sömnbrist och Sömnbrist = down... Dålig spiral!

 
Anna

Anna

12 januari 2011 23:29

Det är bara att gratulera min vän!! Men sämn som är så viktigt!! Fråga mej, jag vet... ;) Sov gott nu och pussa Tessan från Gandalph.... :)

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

13 januari 2011 09:40

Ny utbildning, spännande !! :)
Du har väl jobbat lite med just det och det är ju jättebra om du trivs med det !! Då kommer det gå lätt för dig att läsa ska du se !

Hmm knas, länkarna fungerar bra när jag klickar på dem. Kanske bara var ngt tillfälligt, men tack för att du sa till !

Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se