Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 januari 2011

Myspys i sängen

Av Dream Maddo - 11 januari 2011 11:54

Vaknade med en hund på vardera sida. Jag kunde inte annat än ligga diagonalt i sängen. Och Ludvig, som jag passar, stal halva täcket! Det blev kallt om fötterna. Och försök flytta 40 kg sovandes hund.... njae. In med fötterna under Ludvig så va det problemet löst. Haha. Tessis låg vid huvudändan brevid mig. Myspys. Livet med hund är underbart (försök säga det till mig när jag går ut med dem sen också... jag kan behöva bli påmind då). Ska väl hoppa in i duschen snart så jag ser lite vettig ut idag. Ställde in PT-besöket för jag kände inte för att stressa. Nina ligger hemma och är supersjuk, därför är Ludvig här. Bara över dagen. Vad gör man inte för sina vänner som alltid ställer upp för en själv? Nu agerar Ludvig fotpall, det är rätt bra det också. Nu fes min fotpall, det stinker! UTRYM BYGGNADEN!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

11 januari 2011 23:39

Ja du, de är både till välsignelse och till förbannelse, de där fyrbenta.. ;)

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

12 januari 2011 20:42

Ohja! Men tur man har dem ändå! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se