Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 december 2010

Ooooj så jag längtar!

Av Dream Maddo - 24 december 2010 09:23

Söt har åkt till Thailand. Då vet man att julen är här. Och folk är avundsjuka på honom som åker till värmen. Jag är det inte. Jag vill ha snö på julen. Snö och mörker för då kan jag klä på mig mysiga blysiga kläder och tända ljus. Äta god och varm mat (som inte smakar lika bra när det är varmt ute) och julskinka med senap på knäckebröd. Ja, julen är nog så gott som perfekt idag. Jag dygnar och hade väl egentligen kunnat vara piggare men jag får ju faktiskt betalt för storhelg hela natten. HÄRLIGT! Bra julklapp? Japp! Nu väntar jag bara på att Sandra ska ringa och säga: "Maddo, du har blivit Tant Maddo idag!" Samtidigt vill jag ju inte att det ska vara idag, men vilken julklapp det skulle vara. Oh, jag är så nervös och spänd och oooj så jag längtar!God jul gott folk! Glöm inte allt vi har och glädjs åt det!

 
 
Ingegerd

Ingegerd

25 december 2010 07:38

God Jul på dig!

http://hovdamen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Martin

25 december 2010 14:21

Gott man ska ju se det positivt!
God fortsättning

Dream Maddo

1 januari 2011 18:32

God fortsättning!

 
Anna

Anna

26 december 2010 18:13

God jul min vän och ha en fin helg!!!
Kramar

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

27 december 2010 10:34

Hoppas julhelgen varit mysig och att du inte jobbat för hårt utan bara lite lagom och tjänat massa pengar ;)

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Träna glosor med Ovido