Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Starkt jobbat

Av Dream Maddo - 21 december 2010 21:42

Jag började fundera på vad jag önskar mig och inser att det kostar en jävla massa pengar och det kan jag inte be folk om. Jag skulle vilja hälsa på Sandra nu när Kotte är på väg ut. Jag vill också ha en bra, enkel och smidig transportbur till Tessan som man kan ha i vardagsrummet men också som sovplats på ex. tåg när man ska ha med Tessan till Umeå (Sandra). På tal om Tessan ska hundförsäkringen in innan sista december och det är 1200kr... jippie. Men det lönar sig med försäkringen. Just nu ligger hon och sover brevid mig i soffan. Hon är för underbar min lilla solstråle.


Här hemma börjar vi få lite ordning nu sen flyttar och möbleringar. Lite stressande är det att ha så lite tid på sig innan jul. Tacksamt nog ska jag inte fira jul hemma i år så lite stök är okej. Tyvärr ska inneboenden göra det så det måste se okej ut. Jobbar två nätter i rad med start imorgon. Med tanke på att klockan knappt är tio och jag är dödstrött så ska det bli intressant att se hur jag klarar det. Sen blir det att dygna på julafton. En lugn helg kommer sen och då tänker jag fixa här hemma. Ska försöka byta bordet så snart som möjligt, men till det behöver jag en viss typ av skruv. Sen måste jag samla allt småskit så det inte står framme. Rensa är lättare från en låda. Ja, dags att göra något åt saken.


Förresten brukar Tessan aldrig gnälla så när hon gjorde det idag blev jag orolig. Det visade sig vara godis hon ville ha. Hennes mattes hjärta höll på att gå i tusen bitar när hon tittade på mig med sina bordercollie-ögon... Men matte stod emot. Starkt jobbat va? Ohja!


Nu är det till att hantera ångesten. Den bara finns här. Nu. Stark. Gah.

 
 
Anna

Anna

22 december 2010 00:14

Tänker på dej! Här är det inte lika muntert, som du vet. G och N ligger och har ont, precis som jag. Jättetråkigt... Om jag kunde skulle jag ta deras smärta också. Att man kan älska ett djur så!! Kramar till dej min vän. =)

http://kavril.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

23 december 2010 11:55

Tittar in och önskar dig en riktigt härlig jul!
Hoppas du får en massa tur och härliga dagar i jul!
Kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards